La 70 de ani, actorul Richard Gere va deveni tată pentru a treia oară

Actorul Richard Gere, în vârstă de 70 de ani, va deveni tată pentru a treia oară.

Soţia sa, activista spaniolă Alejandra Silva, în vârstă de 36 de ani, este însărcinată cu al doilea copil al cuplului, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

Primul copil al cuplului, un băieţel care a primit numele Alexander, s-a născut în luna februarie anul acesta. Soția sa, Alejandra, este însărcinată în trei luni, potrivit tabloidului britanic „Mirror”.

Actorul american și Alejandra Silva s-au căsătorit civil în aprilie 2018, în Spania, iar nunta au făcut-o la New York. Alejandra, care l-a cunoscut pe Gere în timp ce era în proces de divorţ de primul soţ, Govind Friedland, mai are un fiu în vârstă de şase ani, Alberto.

La rândul lui, și Gere mai are un fiu în vârstă de 19 ani, Homer, cu fosta sa soţie, actriţa americană Carey Lowell, de care a divorţat în 2016, după o căsnicie de 14 ani.

Printre rolurile interpretate de Richard Gere se numără cele din "American Gigolo", "Ofiţer şi gentleman",  care i-a adus prima nominalizare la Globurile de Aur; interpretarea din drama din era jazz-ului "Cotton Club", de Francis Ford Coppola; rolul personajului negativ Mike Figgis din "Afaceri interne"; milionarul romantic Edward Lewis din comedia romantică "Frumuşica/ Pretty Woman", care i-a adus a doua nominalizare la Globul de Aur. 

Lor li se adaugă rolurile din drama romantică "Sommersby", musicalul "Chicago" - pentru care a câştigat un Glob de Aur - şi "Dr. T şi femeile", regizat de Robert Altman.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.