Lăutarii revin pe scenă după mai bine de 6 luni fără concerte

După mai bine de jumătate de an fără concerte, orchestra Naţională de Muzică Populară condusă de maestrul Nicolae Botgros a pregătit un spectacol cu mai mulţi invitaţi speciali şi surprize muzicale.

Nicolae Ciubotaru, Lidia Bejenaru, Mihai Ciobanu, Igor Cuciuc şi Ioana Capraru sunt doar câţiva dintre invitaţii spectacolului "Extraordinar" din 19 septembrie, de la Teatru Verde, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

"Mi-a fost dor de scenă dar mai mult mi-a fost dor de colegi, pentru că şi noi între noi nu ne-am văzut, am mai discutat la telefon."

"Da sigur dorul de spectatori într-una, adică permanent este şi mi-a fost dor de cei care ne admiră din sală".

"Mi-a fost dor de atmosfera din orchestră de repetiţii, de atmosfera din timpul concertelor, de zâmbetul spectatorilor care ne privesc şi care ne admiră foarte mult."

Maestrul Nicolae Botgros spune că sărbătoarea a început deja pentru ei încă din prima zi de repetiţii.

"Ei vin la lucru ca la sărbătoare fiindcă asta este sărbătoarea vieţii noastre, noi cu asta trăim.

Desigur că o zi de muncă, desigur că dacă e o zi frumoasă, productivă, totdeauna este o vindecare a omului, muzica a fost întotdeauna o vindecare", a spus conducătorul orchestrei Naţionale "Lăutarii", Nicolae Botgros.

Spectacolul va avea loc în 19 septembrie de la ora 18 la Teatrul Verde de la Valea Morilor.

Pentru a preveni infectarea cu noul tip de coronavirus, organizatorii au pus la vânzare doar 1.500 de bilete din cele aproape şase mii de locuri disponibile. În plus, spectatorii vor intra prin patru intrări diferite pentru a evita aglomeraţia.

source:publika.md
0