Mark Stam, despre celebritate și ce ar fi făcut dacă nu devenea cântăreț

Deși a apărut pe piața muzicală românească de puțin timp, Mark Stam a reușit să cucerească publicul cu talentul și carisma sa.

Piesa „Doar Noi”, în colaborare cu Alina Eremia a fost rampa de lansare, iar de acolo până a ajunge la milioane de vizualizări pe Youtube a fost doar un pas, transmite Știri.md cu referire la Zugo.

Și-a descoperit pasiunea pentru muzică de când era mic, și a știut că ăsta e drumul pe care vrea să îl urmeze. Însă talentul nu ar fi însemnat nimic fără multe ore de muncă, devotament și perseverență. 

Fiindcă nu a urmat niciodată cursurile unei școli de muzică, a trebuit să devină autodidact și a învățat să cânte urmărind tutoriale pe Youtube. 

Despre această perioada ne-a povestit Mark, la ședința foto pentru ELLE Style Awards: „dacă m-aș întâlni cu mine, cel de acum cinci-șase ani , mi-aș mulțumi că de fiecare dată când veneam de la școală luam chitara în mână. Nu scriam piese noi, ci încercam să scriu eu singur, niște linii, niște texte. Și fără să-mi dau seama, învățăm să fiu mai bun. Așa că, atunci când m-am izbit de prima oportunitate de lansare, nu a fost atât de dificil, mi-a venit destul de natural".

Deși videoclipurile sale au peste 19 milioane de vizualizări, iar melodiile sale se află în topurile muzicale, Mark Stam încearcă să nu le lase afectat de celebritate. 

„Încerc să nu mă concentrez asupra acestui aspect, pentru că ți se poate urca la cap, și asta încurcă. După concerte când sunt înconjurat de zeci de fani, în momentul ăla realizez, nu că sunt celebru, ci că am influențat mulți oameni, care împart aceleași trăiri și momente cu mine. În unele momente chiar îmi dau lacrimile".

Cu toate că iubește muzica și ceea ce face, dacă lucrurile nu ar fi mers așa cum și-a dorit, Mark spune că probabil nu s-ar mai fi aflat în România. 

„Probabil aș fi lucrat cu fratele meu în logistică sau transporturi, pentru că oricum de la o vârstă mică eram pasionat de automobile și de inginerie".

Mark este un artist complet, cântă, dansează și compune. De aceea, pentru a întregi show-ul, vestimentația joacă un rol extrem de important. 

„Mă manifest prin haine. Încerc să abordez un stil mai straniu pentru 2019 , pantaloni la dungă, pantofi, ciorapi albi, o cămașă mai retro. Dar eu așa mă simt foarte comod". 

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:zugo.md
0