Meghan Markle se întoarce pe platourile de filmare?

A părăsit familia regală pentru a scăpa de atenția excesivă a presei, dar se pare că acum este și mai urmărită de către jurnaliști, iar speculațiile despre ce va face acum, după ce a renunțat la titlul regal, nu încetează să apară.

Mai nou Meghan este acuzată că  şi-a croit drum prin viaţa Prinţului pentru a-şi resuscita cariera cinematografică. Aceste speculaţii au început să apară după ce mai multe voci au început să dea ca sigură întoarcerea lui Meghan pe platourile de filmare.

De când Meghan şi soţul ei,  Prinţul Harry, au dat Familia Regală pentru o viaţă în Canada, tabloidul american „US Weekly” susţine că Meghan îşi pregăteşte următoarea mişcare în lumina reflectoarelor cu un proiect ambiţios.

Ba mai mai mult, o sursă apropiată de cei doi le-a mărturisit reporterilor că Meghan caută în prezent un nou agent care să ajute la relansarea carierei sale. El ar urma să îi găsească fostei actriţe roluri cu ceva mai multă greutate.

Cu toate acestea, criticii sunt destul de sceptici cu privire la această decizie. Ei spun că Meghan lasă în spate o carieră modestă, cu filme susţinute de bugete modeste şi că aparenta sa relaţie cu Disney este susţinută de soţul ei.

source:ea.md
0