Miley Cyrus este internată în spital

Miley Cyrus a dezvăluit că este internată în spital, însă ea a găsit un mod prin care să își păstreze optimismul și o stare bună de spirit.

Miley Cyrus a publicat luni pe Instagram Stories mai multe postări în care anunța că este bolnavă, ea luptându-se cu amigdalita. Ieri aceasta a fost internată la un spital local, postând mai multe imagini în care le cere fanilor să îi transmită o energie bună, scrie elle.ro.

Aceasta a explicat că încearcă să se însănătoșească pentru Gorillapalooza, un eveniment de caritate organizat de fundația lui Ellen DeGeneres, care ajută la strângerea fondurilor pentru sprijinirea eforturilor globale de conservare a naturii.

„Încerc să mă vindec cât de repede pot pentru a ajunge la Gorillapalooza cu @TheEllenShow @PortiaDeRossi @BrunoMars în acest weekend. Sper ca zeii să mă ajute să îmi revin și să scap de această problemă! Avem de salvat gorile!”, a scris aceasta, postând un selfie în care se văd și perfuziile.

Miley, în stilul ei caracteristic, a încercat să fie mai optimistă în privința situației ei, explicând că este important să arăți bine, acest lucru ajutându-ți și starea de spirit. Ea a postat apoi o imagine cu mama ei, care o pieptăna, dar și o imagine cu halatul de spital pe care l-a modificat în așa fel încât să i se potrivească mai bine.

„Am refăcut halatul de spital”, a scris vedeta în imaginea în care apare cu halatul modificat sub forma unei rochii.

Miley a arătat că a fost vizitată de prieteni, aceștia aducându-i flori și un balon, însă supriza cea mai mare a venit din partea lui Cody Simpson, care i-a adus trandafiri și i-a cântat la chitară.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Elle.ro
0