Motivul pentru care Adele a slăbit atât de mult

Adele și-a luat prin surprindere fanii cu schimbarea spectaculoasă pe care a făcut-o, iar acum a venit momentul să aflăm și care a fost motivația din spatele ei.

După ce Adele a publicat fotografia în care putem observa cât de mult a slăbit, fanii ei și-au declarat admirația față de ea, dar au fost și câțiva uimiți, care au acuzat-o că a făcut acest lucru pentru publicitate, scrie elle.ro.

Trecând peste acest lucru, o sursă a făcut mai multe declarații privind ce anume a motivat-o să slăbească. „Adele a slăbit pentru ea. Faptul că s-a mutat în Los Angeles, acumulat și cu presiunea de a arăta într-un anumit fel venită din partea industriei, cu siguranță acestea au fost lucrurile care au motivat-o. Nu s-a întâmplat un lucru care să o facă să slăbească, dar a vrut ca totul să fie făcut într-un ritm destul de lent”, a declarat o sursă pentru Hollywood Life.

Divorțul de fostul ei soț, omul de afaceri Simon Konecki, care a avut loc anul trecut în luna aprilie, a reprezentat un „factor important” care a determinat-o pe Adele să facă o schimbare în viața ei, dar nu a fost principalul motiv. Chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate, aceeași sursă a mai dezvăluit și că ea nu-l va vorbi de rău pe fostul ei soț. „Niciodată nu l-ar vorbi de rău deoarece îl respectă pe tatăl copilului ei”, a spus sursa.

„Este vorba de a fi sănătos. Ea nu vorbește despre asta și nici oamenii nu întreabă. Este foarte discretă în privința asta și încă se obișnuiește cu noul ei corp și aspect. A fost un proces lent, treptat și sănătos”, a adăugat sursa citată.

De asemenea sursa a mai spus că „Adele consideră că sunt amuzante comentariile pe seama siluetei ei. Ea a început acest proces acum mai mulți ani. Oamenii observă micile schimbări, iar apoi devin dramatici. Adele a fost întotdeauna fericită.”

source:Elle.ro
0