Motivul pentru care Carla’s Dreams poartă mască

Motivul pentru care Carla’s Dreams poartă mască încă rămâne un mister pentru fanii artistului.

Solistul trupei își ascunde, și-n prezent, adevărata identitate de ochii fanilor curioși. Mulți s-au întrebat ce stă în spatele deciziei de-a se ascunde, când urcă pe scenă, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Motivul pentru care Carla’s Dreams poartă mască

Melodiile celor de la Carla’s Dreams sunt foarte cunoscute fanilor români, care le apreciază foarte tare muzica. Dovada clară că așa stau lucrurile sunt evenimentele sold-out, atunci când artiștii concertează în țară, sau în Republica Moldova.

Motivul pentru care Carla`s Dreams poartă mascăTotuși, imaginația celor care îi apreciază pe băieții din trupa cu origini basarabene nu se oprește din a zburda. 

În ultimii ani au existat numeroase zvonuri despre motivele de a purta o mască realizată integral din machiaj ale solistului Carla’s Dreams.

Trupa s-a bucurat de un succes fenomenal, încă de când au făcut o colaborare cu Inna, pentru piesa ” P.O.H.U.I.”. La debut a fost difuzată de un număr record de ori de posturile de radio de la noi din țară.

„Putem spune clar că domeniul în care lucrăm este mai greu decât unele şi mai simplu decât altele”, e de părere solistul Carla’s Dreams. Poate de aceea preferă să își țină identitatea secretă, deși a fost „demascat” de câteva ori în mediul online, în ultimii ani.

De ce se feresc, de fapt, artiștii din trupă

Într-un interviu acordat în aprilie 2019, artistul a vorbit în mod deschis despre motivul de a se picta pe față, înainte de fiecare concert. S-ar părea că își doresc să păstreze această practică și în viitor, pentru că masca purtată deja a devenit identitatea trupei sale.

Pentru că în anonimat, după părerea noastră, sunt mai multe plusuri decât minusuri şi, atâta timp cât libertatea bate complicaţiile dictate de această decizie, poziţia noastră o să rămână neschimbată”, a spus solistul Carla’s Dreams, potrivit adevărul.ro.

„Libertatea, la fel ca expunerea, costă”.

„Nu este simplu din cauza unui standard în permanentă schimbare a ceea ce înseamnă comerţ. Libertatea, la fel ca expunerea, costă şi din moment ce crezi în faptul că muzica este menită să fie auzită, îţi creezi un standard intern privind câtă libertate eşti gata să pierzi în schimbul a ceea ce crezi. De aici concluzia că fundamentul integrităţii noastre a rămas întreg şi neschimbat, dar nu putem spune că întreaga construcţie a integrităţii noastre nu a suferit nicio schimbare. Deci este greu, dar nu şi imposibil, mai ales că fiecare îşi decide limita”, a mai subliniat artistul, când a fost întrebat cum își menține integritatea în industria muzicii.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:playtech.ro
0