Nadejda Babkina, internată în stare gravă la o clinică privată din Moscova

Celebra cântăreață rusă, Nadejda Babkina, a fost internată în stare gravă la o clinică privată din Moscova.

Potrivit presei ruse rudele artistei au ascuns timp de 6 zile faptul că aceasta s-ar afla la spital, transmite Știri.md.

Babkina ar fi fost internată pe 1 aprilie din cauza unei pneumonii bilaterale și chiar dacă analizele la testul COVID-19 au arătat un rezultat negativ, medicii sunt convinși că cântăreață este infectată cu noul tip de coronavirus.

La rândul lor, rudele artistei susțin că aceasta nu a contactat cu persoane infectate cu COVID-19. Surse ale publicației rbc.ru au declarat că medicii i-au indus cântăreței starea de comă artificială nu din cauza gravității clinice a bolii, ci mai degrabă pentru operarea mai eficientă a aparatului de ventilație mecanică, utilizat în tratarea pneumoniei severe

Totuși apropiații cred că artista se va vindeca în curând. Într-o singură voce, ei spun: „Ea este persistentă, niciodată nu se supune panicii, un "tanc uman" în acest sens. Nu se teme de nimic, iubește și vrea să trăiască. Sperăm că va fi în regulă".

Medicii spun că starea cântăreței de 70 de ani, deși dificilă, este stabilă, ceea ce este important și are o dinamică pozitivă. „În general, tabloul clinic este în concordanță cu norma la un astfel de diagnostic”, spun ei și, exprimând optimism, văd „probabilitatea mare” a unei recuperări de succes.

source:știri.md
0