Numele reale ale celor mai cunoscute celebrități de la Hollywood

Crezi că știi totul despre vedetele tale preferate? Atunci nu te vom surprinde când îți vom spune care sunt numele lor reale.

Îi urmărim zi de zi, suntem fanii lor, dar poate că niciodată nu ne-am întrebat care sunt numele reale ale vedetelor pe care le îndrăgim.

Aceste vedete au ales să își schimbe complet numele pe care îl aveau, fie că își doreau altul mult mai atractiv, să se potrivească mult mai bine cu domeniul în care activează sau din alte motive ce țin ce protejarea familiei. 

Așadar, iată care sunt unele dintre cele mai cunoscute celebrități despre care sigur nu le știai numele reale:

1. Meghan Markle

O admirăm pe Meghan Markle din foarte multe puncte de vedere. Fie datorită stilului pe care îl are, naturaleții sau a cauzelor în care se implică. Fosta actriță nu a vorbit niciodată despre motivul pentru care nu folosește și al doilea prenume al ei, și anume Rachel, la fel ca personajul pe care îl interpreta în serialul Suits. În cadrul jurămintelor spuse la nunta cu Prințul Harry, se pare că numele Rachel nu a fost menționat. 

2. Miley Cyrus

Numele real al artistei Miley Cyrus este Destiny Hope Cyrus. După ce s-a născut, părinții ei, Billy Ray și Tish Cyrus, i-au dat o poreclă adorabilă, mai precis „Smiley”, care ulterior s-a transformat în Miley, numele cu care o știm astăzi.

3. Reese Witherspoon

Reese Witherspoon este una dintre cele mai cunoscute actrițe, câștigând nenumărate premii de-a lungul timpul pentru cariera sa. Însă, numele dat la naștere este Laura Jeanne Reese Witherspoon, Reese fiind numele de familie pe care mama ei l-a avut înainte de a se căsători. 

4. Brad Pitt

Numele de scenă al lui Brad Pitt nu diferă foarte mult de cel real și spunem asta deoarece acesta este William Bradley Pitt. Conform Page Six, se pare că el se adresează ca fiind William sau Bradley atunci când vorbește cu anumite persoane.

5. Gigi Hadid

Gigi Hadid este un model de succes, însă numele ei real este Jelena Noura Hadid. „Mamei i se spunea așa [Gigi] când era mai mică de către mama ei, însă doar prin casă. Așa mi se spunea și mie când eram mai tânără și mi-a plăcut”, a declarat Gigi pentru Vogue în 2015.

6. Cardi B

Probabil că nu te vom surprinde când îți vom spune că numele de scenă al lui Cardi B nu este și numele real. Se pare că acesta este Belcalis Almanzar, iar ea are și un motiv pentru care i se spune Cardi B. „Pe sora mea o cheamă Hennessy. Așa că toată lumea îmi spunea Bacardi și am început și eu să îmi spun așa.”

7. Julianne Moore

Numele real al actriței Julianne Moore este Julie Anne Smith, însă atunci când și-a început cariera în actorie, existau alte actrițe cu acest nume, așa că a trebui să găsească altul. „Numele tatălui meu este Peter Moore Smith, iar al mamei Anne Smith, așa că eu am numele amândurora deoarece nu am vrut să rănesc sentimentele nimănui”, a spus Julianne Moore pentru Hollywood Reporter.

8. Katy Perry

Dacă nu știai până acum, numele real al lui Katy Perry este Katheryn Hudson. Unii dintre fanii ei ar trebui să știe asta mai ales că primul ei album s-a numit „Katy Hudson.”

9. Rihanna

Numele complet al cântăreței Rihanna este Robyn Rihanna Fenty. Ea a ales să fie cunoscută publicului drept Rihanna deoarece Robyn este numele unei cântărețe de origine suedeză.

10. Vin Diesel

Mark Vincent este numele primit la naștere de către Vin Diesel. El a vrut să i se spună Vin, fiind o prescurtare de la Vincent, încă din vremea când lucra ca bodyguard în New York. Prietenii lui i-au spus Diesel deoarece era mereu energic. 

11. Natalie Portman

Natalie Portman a ales să folosească numele pe care l-a avut bunica sa înainte să se căsătorească și să își facă debutul pe marele ecran cu filmul The Professional. Numele ei real este Natalie Hershlag, iar ea și l-a schimbat deoarece a vrut să își protejeze familia.

12. Tom Cruise

Numele real al lui Tom Cruise este Thomas Mapother IV. El a apelat la pseudonimul de Tom Cruise deoarece considera că Mapother nu ar fi destul de atractiv pentru publicul său. 

13. Pink

Cu siguranță te-ai întrebat de mai multe ori până acum care este numele real al lui Pink. Ei bine, află că acesta este Alecia Beth Moore, însă trebuie să recunoaștem faptul că Pink sună mult mai interesant. 

14. Snoop Dogg

Snoop Dogg nu a vorbit de foarte multe ori despre numele său real, acesta fiind Calvin Broadus. Însă, datorită stilului său și a muzicii pe care o promovează, Snoop Dogg pare că i se potrivește mult mai bine.

15. Elton John

Atunci când Elton John și-a început cariera solo, el a decis că trebuie să își schimbe numele. Numele său real este Reginald Kenneth Dwight, iar el a ales să i se spună Elton John deoarece și-a dorit să îi aducă un omagiu saxofonistului Elton Dea, cu care a și cântat, dar și trupei Long John Baldry. 

16. Adele

Pe lângă numele de Adele, cântăreața mai are alte trei nume, și anume Laurie Blue Adkins. Fanii ei sigur știau asta până acum, însă pentru celelalte persoane este o adevărată surpriză.

17. Lana Del Rey

Pe parcursul carierei sale, Lana Del Rey și-a schimbat de mai multe ori numele, cel real fiind Elizabeth Woolridge Grant. Când și-a început cariera, ea a ales pseudonimul de Lizzy Grant, iar ulterior s-a reinventat și a ajuns la numele de Lana Del Rey. 

source:Elle.ro
0