Pink își surprinde fanii cu o nouă provocare pe Internet

Pink reuşeşte să îşi suprindă fanii cu fiecare ocazie şi nici de data asta nu s-a lăsat mai prejos. Ea a lansat o provocare pentru cei care o urmăresc pe Instagram, şi nu numai, prin care ne face să fim mai buni unii cu ceilalţi.

Cântăreaţa a postat pe contul său de Instagram o poză cu adevărat emoţionantă, în care îi arată pe soţul său, Carey Hart, şi pe fiica lor în vârstă de opt ani, Willow, în timp ce citeau o carte. La descrierea pozei, Pink le-a adresat urmăritorilor săi o adevărată provocare: „Aş vrea să le propun tuturor celor care citesc această postare o provocare. Nu criticaţi pe nimeni timp de o zi."

Şi cântăreaţa nu s-a oprit aici. A ţinut să menţioneze faptul că nu ar fi rău dacă provocarea ar dura şi două zile. Hai să începem doar cu o zi pentru acele persoane care nu pot ţine provocarea. Postarea cântăreţei a venit însoţită şi de hashtag-urile #onedayatatime şi #onlylove, semn că şi-ar dori o schimbare în ceea ce priveşte mentalitatea, dar şi felul în care unele persoane aleg să judece pe social media, relatează elle.ro.

Faptul că Pink le-a lansat fanilor săi această provocare nu este întâmplător. Provocarea vine în urma felului în care Pink a observat cum folosesc oamenii toate reţelele de socializare şi cum sunt destul de critici unii cu ceilalţi. Ea consideră că nu ar mai trebui să existe chiar atât de multă critică pe social media, mai ales dacă nu este cerută, deoarece, în urma criticii, oamenii pot deveni extrem de frustraţi, dar şi nefericiţi cu propria persoană.

De-a lungul timpului, Pink s-a confruntat cu critici destul de aspre venite din partea fanilor. Cele mai dure au venit din partea părinţilor, pentru modul prin care alege să îşi crească copilul, însă ea s-a confruntat şi cu alte tipuri de judecăţi nejustificate venite din partea persoanelor care o urmăresc pe reţelele de socializare.

Pink a ţinut mereu să folosească reţelele sociale drept un mediu prin care îşi celebrează familia, dar şi munca. Însă, a vrut mereu să le arate fanilor faptul că este o persoană puternică şi nu se lasă afectată de criticile care vin din partea celor care nici măcar nu o cunosc personal. Cele mai dure critici au venit din partea mamelor, ea având impresia că femeile ar trebui să se susţină una pe cealaltă, şi nu să îşi aducă tot felul de critici.

Chiar dacă pare o provocare simplă, nu putem decât să o apreciem şi să sperăm să o pună cât mai multe persoane în aplicare. În acelaşi timp, cu ocazia asta, poate deschide drumul către o nouă mişcare socială pornită în mediul online, dar continuată în mediul offline.

source:Elle.ro
0