РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

LifeStyle
Traininguri
Семинар-практикум - ”День защиты родителей... от детей ”
ONLINE

7 iunie

Traininguri
Онлайн-курс: Performance management
ONLINE

de pe 15 iunie

Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

de pe 2 iunie

Diverse
Сбор рекомендаций. Разработка job offer
ONLINE

4 iunie

Prima declarație oficială făcută de familia Anastasiei Zavorotniuk
16 octombrie, 10:001467

Familia Anastasiei Zavorotniuk confirmă pe Instagram: „Este într-adevăr supusă unui tratament. Nu era în comă și nu a fost conectată la aparate”.

Este primul anunț oficial făcut de reprezentanții actriței care explică în ce stare se află actrița, transmite Știri.md cu referire la Noi.md

Acesta a fost publicat mai întâi pe contul de Instagram creat în susținerea vedetei, iar ulterior redistribuit pe contul Anastasiei Zavorotniuk.  

Reprezentanții Anastasiei Zavorotniuk au venit pentru prima dată cu un anunț oficial care să confirme faptul că actrița rusă trece printr-un tratament. 

Totodată în postarea de pe Instagram nu se dezvăluie despre ce afecțiune este vorba:


„Informații pentru toți cei cărora le pasă: Anastasia este într-adevăr supusă unui tratament. Cu toate astea, nu era în comă, nu a fost niciodată conectată la un aparat artificial de ventilație pulmonară și nu a căzut într-o stare de „stupoare”, nu a avut o pierdere de memorie, conștiință alterată, paralizie sau atrofie musculară completă. Toate acestea sunt invenții. Adevărul este că există o boală și sântem hotărâți să o învingem. Nu cerem nimic altceva decât o rugăciune sinceră de la oamenii cărora le pasă și un pic de respect pentru dorința celor dragi de a nu face publice detalii despre boală – este un lucru intim. Și fie ca Dumnezeu să-i ierte pe toți cei care speculează pe acest subiect, care cauzează durere prin detalii despre boală, pe toți cei care își permit tot felul de provocări, acuzații de PR și învinuire a rudelor. Ne dorim sincer ca nimeni să nu se confrunte cu boala și să nu cunoască nimic despre ea. Și pentru cei care tratează situația cu înțelegere, noi vom infirma și respinge „declarațiile de senzație” și „informațiile privilegiate” din mass media fără scrupule, Vă mulțumim pentru sprijin!”.


Pagina de instagram creată acum 5 zile, în susținerea Anastasiei Zavorotniuk, a fost blocată timp de câteva zile. Este un cont veridic, fiind distribuit atât pe contul actriței, cât și a fiicei sale Anna, dar și a colegilor de breaslă. 

Rudele actriței au fost nevoite să creeze acest cont, deoarece în presa din Rusia au apărut diverse zvonuri, care s-au adeverit a fi false, privind starea de sănătate precară și chiar moartea vedetei. 

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

0 au distribuit articolul
Traininguri
Семинар-практикум - ”День защиты родителей... от детей ”
ONLINE

7 iunie

Traininguri
Онлайн-курс: Performance management
ONLINE

de pe 15 iunie

Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

de pe 2 iunie

Noutați asemănătoare