Primele imagini cu actrița Sophie Turner însărcinată

Sophie Turner va deveni în curând mamă, iar acum avem și primele fotografii cu ea însărcinată.

Anunțul că Sophie Turner și Joe Jonas vor deveni părinți a luat prin surprindere pe toată lumea. Chiar dacă actrița și soțul ei nu au oferit declarații până acum cu privire la această veste, au și apărut primele fotografii cu Sophie însărcinată, transmite elle.ro.

Sophie Turner și Joe Jonas au fost surprinși în Los Angeles în timp ce se plimbau și putem observa cu ușurință burtica de gravidă a lui Sophie. Cei doi sunt îmbrăcați lejer și par să fie extrem de relaxați și nu se mai feresc de paparazzi. 

Acestea sunt primele fotografii cu Sophie Turner însărcinată. În luna februarie, mai multe surse declarau pentru Just Jared că ea și Joe Jonas vor deveni părinți, însă nu vor să anunțe vestea și că vor să păstreze secret cât de mult posibil. „Cei doi păstrează secret asta, dar familia și prietenii sunt foarte bucuroși pentru ei.” În cele din urmă, știrea a fost confirmată și de alte surse apropiate celor doi.

Sophie Truner și Joe Jonas s-au logodit în octombrie 2017, după un an de relație. Atunci Sophie a declarat că încă este șocată că a făcut acest pas, dar se bucură că a găsit persoana potrivită pentru ea. Cu toate acestea, ea a declarat atunci că nu crede că a fi căsătorit este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla, explicând că pentru ea este importantă și cariera.

Cei doi s-au căsătorit în mai 2019 în cadrul unei ceremonii surpriză care a avut loc la Las Vegas, imediat după participarea la Billboard Music Awards.

source:Elle.ro
0