Rihanna e pe cale să devină mamă pentru prima dată

Fanii cântăreţei au început deja să-şi felicite idolul pentru faptul că e pe cale să devină mamă. 

Ei au luat ad litteram cuvintele lui RiRi, care a declarat, în cadrul unui eveniment caritabil, că va da naştere unei femei negre, iar ultimele imagini cu ea sunt şi ele revelatoare, scrie okmagazine.ro.

Este sau nu gravidă? Încă nu avem confirmarea sarcinii Rihannei, dar, la fel de bine, nu există nici infirmarea zvonului că vedeta e pe punctul de-a deveni mamă. Tot ce ştim e că însăşi cântăreaţa a anunţat, la Diamond Ball, că va da naştere unei femei de culoare.

Comentariul divei de 31 de ani n-a trecut neobservat, fanii ei începând deja să sărbătoarească şi să o felicite pentru noua etapă din viaţa ei. Rihanna este într-o relaţie cu miliardarul Hassan Jameel şi pare mai fericită ca oricând, aşadar premisele unei sarcini nu par atât de deplasate.

“Sunt o femeie de culoare”, a declarat Rihanna joi seara, pe covorul roşu la Diamond Ball. “M-am născut dintr-o femeie neagră, care s-a născut şi ea dintr-o femeie neagră, care s-a născut, la rândul ei, dintr-o femeie neagră, iar eu voi da naştere unei femei negre”, a uimit vedeta cu afirmaţiile ei.  

Rihanna nu a confirmat faptul că ar fi însărcinată după evenimentul cu pricina, însă cele mai recente imagini cu ea ne dau de gândit. În timpul mini-concertului susţinut de ea cu în cadrul Diamand Ball, se vede cu ochiul liber un abdomen mai proeminent al divei, iar felul în care a pozat RiRi este destul de explicit. Diva şi-a mângâiat abdomenul pe covorul roşu sau l-a ascuns cu mânile, iar pe scenă se putea vedea din profil o burtică ce poate fi de gravidă.

Ce-i drept, vedeta are probleme cu greutatea în ultima vreme, apărând ba subţirică, ba uşor supraponderală, însă, în ultima vreme, reuşise să revină la o siluetă flatantă şi să scape de câteva kilograme în plus. Le-a pus oare la loc? Şi toate în zona taliei? Ar fi cam ciudat să se întâmple asta, nu?

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Okmagazine
0