Shannen Doherty anunță că boala a revenit: are cancer de sân în stadiul 4

Actrița a păstrat discreția asupra bolii în timp ce filma noua serie 90210

Shannen Doherty a dezvăluit că i s-a pus din nou diagnosticul de cancer la sân și că acesta a atins stadiul 4, în cadrul unui interviu cu Good Morning America de marți.

„Nu cred că m-am împăcat cu ideea”, susție Doherty. „Este o pilulă amară din multe puncte de vedere... Desigur, zilele astea mi-am spus de ce eu? Și apoi, m-am gândit, de ce nu eu? Cine altcineva? Cine altcineva merită asta? Nimeni...”

Actrița, care a jucat în Charmed și în Beverly Hills 90210, a fost destul de sinceră despre lupta ei cu cancerul de când a relatat public primul ei diagnostic, în 2015. Totuși, ea a păstrat discreția asupra bolii și a evoluției acesteia anul trecut, hotărându-se să vorbească public deoarece era probabil ca lucrul să se afle ținând cont că are un proces cu firma de asigurări pentru daunele pe care urmează să le primească pentru daunele aduse casei în 2018, într-un incendiu.

„Aș prefera ca oamenii să audă de la mine”, a relatat ea. „Nu vreau să fiu răstălmăcită. Nu vreau ca boala mea să fie un document juridic. Vreau ca să fie reală și autentică. Și vreau să am controlul asupra a ceea ce știe. Voiam ca oamenii să o afle de la mine, dar nu deocamdată”.

Doherty susține că a aflat despre cancerul ei de sân că a evoluat în stadiul 4 înainte de a filma noua serie din 90210, BH90210, și că numai câtorva colegi le-a împărtășit noutatea pe măsură ce producția a început. Colegul de platou Brian Austin Greene a fost unul dintre cei cărora le-a spus, susținând despre el că „m-a ajutat cu multe”. Totuși, Doherty a fost mânată de dorința de a demonstra că „persoanele cu cancer în stadiul 4 pot încă lucra. Viața, știți, viața noastră nu se termină în clipa când primim diagnosticul. Încă trebuie să trăim”.

Doherty a continuat afirmând că decizia ei de a lua parte în continuarea lui 90210 a fost întărită de moartea lui Luke Perry din martie anul trecut. „Este ciudat ca eu să fiu diagnosticată și, apoi, altcineva aparent sănătos să moară primul”, a spus Doherty. „A fost șocant. Și măcar atât am putut face pentru el, să filmez în continuare”.

source:Cinemagia.ro
0