Sylvester Stallone era să moară în timpul filmărilor din cauza unui coleg

Actorul american Sylvester Stallone (72 de ani) a mărturisit că actorul suedez Dolph Lundgren (61 de ani) „aproape l-a ucis“ în timpul filmărilor pentru „Rocky IV“ şi a fost nevoit să stea la terapie intensivă pentru patru zile.

Sylvester Stallone, actor cunoscut pentru rolurile din filme de acţiune, a povestit întâmplări din cariera lui legendară, aflat pe scena Festivalului de Film de la Cannes. Stallone a relatat momentul în care Dolph Lundgren, care juca personajul adversarului său în timpul unui meci de box, „aproape l-a ucis“ în cadrul filmărilor unei secvenţe în anul 1985, scrie People.   

Legendarul actor a dezvăluit reacţia sa violentă când l-a întâlnit pe partenerul său suedez, înainte de începerea filmărilor la „Rocky IV“: „Dolph Lundgren a intrat şi l-am urât din prima clipă“.   

„Trebuia să găsesc un superom ca adversar al meu, cineva care să mă copleşească“, şi-a amintit Stallone. „Era perfect, corp de atlet. Indestructibil. Umeri, braţe, gât uriaş, spate, totul“, a explicat Sylverster Stallone.   

Lucrurile nu au decurs prea bine în timpul filmărilor. Actorul american a mărturisit că Lundgren aproape l-a ucis când cei doi filmau scena cu lovitura cea mare din „Rocky“, Stallone fiind nevoit să stea câteva zile la spital, menționează adevărul.ro.

„M-a lovit atât de tare încât inima mea aproape s-a oprit. I-am spus: «De ce să nu o facem? Încearcă să mă pui la podea. Dă cu toată forţa ta». A fost stupid din partea mea să-i spun asta. Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că eram în drum spre spitalul de urgenţă, apoi am stat la terapie intesivă patru zile. Iar în jurul meu erau nişte călugăriţe“.    

Ulterior, cei doi au trebuit să se reunească pentru cele trei filme „Expandables“.   

Stallone a fost prezent la Cannes are legătură cu viitoarea lansare a filmului „Rambo V: Last Blood“, ce va avea premiera în cinematografe în toamnă.

source:Adevarul.ro
0