Top 20 cele mai frumoase cupluri de vedete din anii 90

Tineri, frumoși și celebri, au dominat anii '90, ne-au inspirat și ne-au arătat cum e dragostea în lumea vedetelor. Aceste cupluri nu mai există azi, dar au rămas în inimile noastre.

Interesul presei și al publicului pentru viața privată a vedetelor a explodat în anii '90. Televiziunea a transformat complet raportul dintre celebrități și public, oferind un acces fără precedent la secretele starurilor. Iar printre cele mai importante dintre acestea se numărau aventurile lor sentimentale.

Anii '90 au fost și anii unora dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Bright Side ne prezintă perechile de vedete din acea perioadă pe care le adorăm și azi.

Brad Pitt și Gwyneth Paltrow

După o relație de doi ani, Brad Pitt și Gwyneth s-au logodit, dar s-au despărțit șase luni mai târziu. Când erau împreună, erau îndrăgostiți-lulea și formau una dintre cele mai frumoase perechi de la Hollywood.

Uma Thurman și Ethan Hawke

Într-un interviu acordat în același an în care au divorțat, Uma i-a mărturisit vedetei de televiziune Oprah că ruptura lor a fost foarte grea. Cei doi s-au iubit mult, dar nu au mai putut rămâne împreună.

Justin Timberlake și Britney Spears

Cei doi au început să se întâlnească în 1998, când mergeau împreună în turnee. Despărțirea lor din 2002 l-a inspirat pe Timberlake să compună piesa "Cry Me a River". Melodia este despre Britney Spears.

Nicole Kidman și Tom Cruise

Actrița a mărturisit că mariajul cu Tom Cruise, unul dintre cei mai influenți bărbați de la Hollywood, a protejat-o de abuzurile sexuale.

Bruce Willis și Demi Moore

Au format una dintre cele mai frumoase perechi de la Hollywood. Bruce și Demi au divorțat în anul 2000 și au trei fete împreună. Ei au rămas în relații bune, iar actorul a fost la nunta fostei sale soții cu Ashton Kutcher, în 2005.

Cindy Crawford și Richard Gere

Fostul model a declarat că motivul principal al divorțului lor a fost diferența prea mare de vârstă dintre ei, 17 ani.

Kurt Cobain și Courtney Love

Relația lor a fost punctată de controverse, de la droguri până la sarcina ei. Despărțirea lor s-a produs într-un mod tragic, când starul rock s-a sinucis cu un foc de armă.

Cameron Diaz și Matt Dillon

Actorul a mărturisit că această relație i-a schimbat viața. "Cameron a fost o muză pentru mine. N-am mai avut o relație atât de emoțională", a spus Matt.

Joaquin Phoenix și Liv Tyler

Cei doi s-au despărțit în 1998, dar au rămas prieteni buni. Într-un interviu publicat în 2015 de Elle, Liv a spus că încă îl consideră pe Joaquin un mmebru al familiei sale.

Winona Ryder și Matt Damon

Într-un interviu din 2009, Winona a spus că are o relație bună cu fostul ei iubit. "Matt e cel mai drăguț tip. Sunt foarte norocoasă că am o relație bună cu el", a spus actrița.

Hugh Grant și Elizabeth Hurley

Păreau meniți să trăiască mereu împreună, dar în 2000, după o relație de 13 ani, ei s-au despărțit. Au rămas prieteni foarte buni și vorbesc în termeni foarte buni unul despre celălalt în interviurile pe care le acordă.

Alec Baldwin și Kim Basinger

În timpul relației lor, Kim l-a convins pe Alec să devină vegetarian. Actorul nu consumă carne nici acum, scrie Bright Side.

Michael Jackson și Lisa Marie Presley

Cei doi au fost nedespărțiți multă vreme. Lisa a rămas alături de Michael când megastarul a fost acuzat de abuzuri sexuale comise asupra unor copii.

Luke Wilson și Drew Barrymore

Relația lor a început în 1997, în timpul filmărilor pentru "Home Fries". Au fost împreună doi ani, dar s-au despărțit înainte ca Drew să înceapă să lucreze pentru "Charlie’s Angels".

Whitney Houston și Bobby Brown

Cântăreața a refuzat prima cerere în căsătorie a lui Bobby pentru că ea nu dorea să se mărite în acea perioadă. Totuși, cei doi și-au unit destinele în 1992. Mariajul lor a durat 14 ani.

Pamela Anderson și Tommy Lee

Pamela și Tommy au fost împreună trei ani și au avut doi fii înainte de a divorța. Mariajul lor a fost presărat de scandaluri și multiple despărțiri și împăcări.

Claudia Schiffer și David Copperfield

Atrasă de farmecul celebrului iluzionist, Claudia a făcut parte din multe numere artistice pregătite de el.

Kate Moss și Johnny Depp

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul anilor '90, Kate și Johnny au fost împreună timp de patru ani. Se pare că firea schimbătoare a actorului a fost cauza despărțirii lor.

Courteney Cox și Michael Keaton

După despărțirea lor, actrița a declarat pentru People: "Este cea mai importantă relație pe care am avut-o vreodată și cred că este cel mai bun om pe care l-am întâlnit... Încă ne iubim."

Brooke Shields și Andre Agassi

În 2016, Brooke Shields a dezvăluit că Agassi a fost dependent de droguri. Ea a mai povestit că starul și-a distrus trofeele din tenis de nervi când a văzut-o jucând în serialul serialul "Friends" scena unui flirt. Dar a adăugat că nu regretă relația cu el și că aceasta a fost necesară.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Eva.ro
0