Un compozitor laureat cu Premiul Grammy a murit la 41 de ani

Lashawn Daniels, care a compus nenumărate melodii pentru artiști precum Beyoncé, Whitney Houston, Jennifer Lopez and Michael Jackson, a murit marți, la vârsta de 41 de ani.

Anunțul despre moartea lui Lashawn Daniels a fost făcut de reprezentantul artistului, Jojo Pada, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Lashawn Daniels a murit, după ce a fost rănit într-un accident de mașină. Îndoliată, soția sa, April Daniels, a scris miercuri pe rețelele de socializare despre trecerea în neființă a artistului. 

„Cu adâncă întristare și tristețe profundă, anunțăm trecerea în neființă a mult iubitului nostru soț, tată, membru al familiei și prieten, Lashawn Daniels care a fost victima unui accident mortal de mașină în Carolina de Sud. Producător și compozitor laureat cu Premiul Grammy, Daniels a fost un om extrem de credincios și un stâlp al familiei noastre”, se arată în comunicatul familiei. 

Cunoscut ca Big Shiz, Lashawn Daniels s-a născut în New Jersey și a colaborat îndeaproape cu producătorul și compozitorul Rodney „Darkchild” Jerkins. 

În lumea muzicii, Daniels era cunoscut ca fiind compozitorul unora dintre cele mai cunoscute hituri din anii ’90 și până în prezent. Printe cele mai celebre piese melodii compuse de el se numără hitul lui Michael Jackson „You Rock My World”, „It’s Not Right (But It’s Okay)” a lui Whitney Houston, sau „Telephone” pentru Beyoncé și Lady Gaga. 

În 2001, a câștigat Premiul Grammy pentru ce mai bună melodie R&B, el fiind unul dintre compozitorii piesei „Say My Name” a trupei Destiny’s Child. 

De asemenea, în 2013, Lashawn Daniels a fost nominalizat la Premiile Grammy pentru single-ul „Love and War” a lui Tamar Braxton. 

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Hochu.ua
0