Vinăria CRICOVA își adună prietenii la Sunset Party

Publicat: 28 iulie 2022

Vinăria CRICOVA își adună prietenii să savureze împreună cel mai frumos apus al acestui sezon estival!

Cu toții deja am obosit de restricții și ne dorim tot mai mult să revenim la obiceiurile de odinioară, pe care apropo am ajuns să le prețuim nespus de mult de cînd au tot fost marginalizate.

Vara este despre vacanțe, relaxare și multă voie bună. De aceea, ne-am propus să dăm o petrecere grandioasă la apus, sîmbătă, 2 iulie începînd cu orele 17:00 pe platoul de la intrarea în faimoasele galerii de la CRICOVA.

Organizăm un party cu atmosferă relaxantă, cu muzică bună și pentru toate gusturile, mîncare delicioasă și vin rose nelimitat. Toate acestea vor fi ușor combinate cu activități distractive pentru toate vîrstele.

Must do at Sunset Party by Cricova:

  • Excursie în renumitele beciuri Cricova- dacă nu aţi reuşit să vizitaţi acest oraş unic subteran, acum aveţi posibilitatea să o faceţi! O plimbare cu electrocarul prin labirinturile hrubei este o modalitate interactivă de a descoperi poveşti fascinante despre lumea vinului. Degustarea vinului marca Cricova, rece și aromat, perfect pentru o seară de vară.
  • Vizitați zonele de divertisment – puteţi alege sa vă implicați în jocuri amuzante sau să vă relaxaţi în lounge zone.
  • Vizitați zona Food – aici ve-ți găsi delicii culinare şi cocktailuri. Bucătarii complexului enogastronomic “Regatul Vinului” sunt gata să vă delecteze cu gustări delicioase, care să se asorteze perfect cu vinul rose.
  • Concert cu participarea Vladimir Fotescu & Band, Dj Lozoff, Dj Vzorof.


Vino să redescoperim împreună farmecul serilor de vară petrecute la vinăria CRICOVA!

Bilete la eveniment aici

source:Afisha.md
0