Will Smith a parodiat clipul fiului său la piesa Icon

Will Smith e amuzant, iar asta cred că o știe toată lumea, fără niciun dubiu. Ce-i drept, a jucat în foarte multe filme triste (Seven Pounds sau The Pursuit of Happyness), dar asta n-are nicio treabă cu viața lui reală, unde e un soț fericit și un tată mândru de cei doi copii ai săi - Willow și Jaden.

Apropo de Will-tatăl, actorul a început să facă filmulețe în mod constant pe pagina lui de Instagram (și-a activat-o în decembrie 2017) și trebuie să recunosc că-i foarte relaxant și fun să le privești.

Will și Jaden
Cel mai recent video postat este despre cum a recreat Will clipul "Icon", lansat de Jaden în decembrie. SUPERB!

A respectat recuzita - de la mașină de fiță și lanț de aur la gât și până la mișcările de dans cul ale fiului său, toate cu un twist. Este foarte caterincă, așa că te invit să te distrezi și să dai play la clipul de mai jos; crede-mă, o să-ți placă!

Will a făcut acest video pentru a-i spune lui Jaden cât de mândru este de el și cât de mult îl admiră, așa cum vei vedea la final.

În dreptul filmulețului, Smith a notat: "Congrats on 100,000,000 Spotify streams, Jaden! It is a delicious gift to a parent to admire his children. Keep doin’ you!"Jaden abia și-a lansat albumul SYRE și deja a făcut 100 milioane de plays pe Spotify! Wwowowowowow! Bravo!

source:noizz
1