0.1. Social Media Conference: Puterea cuvântului: eveniment ce transformă cuvintele în conexiuni și artă

Publicat: 21 septembrie 2023

Cu fiecare an ce trece, rețelele de socializare evoluează și devin tot mai integrate în viețile noastre, influențând modul în care interacționăm cu ceilalți, ne petrecem timpul și gestionăm afaceri. 

Astfel, 0.1. Social Media Conference este evenimentul care are drept scop de a aduce laolaltă profesioniști din domeniul marketingului, jurnalismului, afacerilor și pe cei pasionați de online, pentru a explora împreună cele mai recente tendințe, strategii și tehnici pentru social media.

Biletele sunt disponibile online pe afisha.md

Prima ediție, „Puterea cuvântului”, aduce în prim plan importanța cuvintelor în mediul online. Acest eveniment își propune să transmită participanților o perspectivă mai profundă asupra felului în care cuvintele ne pot influența. Conferința oferă oportunitatea de învățare, networking și colaborare, ajută participanții să-și dezvolte abilitățile de creare a textelor care să atragă atenția publicului și îi învață să creeze mesaje clare și concise pe rețelele de socializare.

Sanda Rebeja, jurnalistă, SMM, PR și Event Manager, cu o experiență de 8 ani în domeniul marketingului, alături de invitații ei Diana Deresh – prezentatoare radio, Cristina Jitaru – jurnalistă, SMM, PR & Event Manager și Maria Bumbu – femeie de afaceri, sunt gata să te inspire și să ofere secrete din domeniile de activitate și din experiența acumulată. Te vor învăța să scrii un text bun care vinde și cum trebuie o afacere să „vorbească” în mediul online.

0.1. Social Media Conference: Puterea cuvântului te va motiva și inspira, îți va oferi cunoștințele necesare pentru a te face auzit în era digitală, îți va da posibilitatea de a crea legături cu cei din domeniu datorită networkingului după eveniment, îți va oferi șansa să discuți cu speakerii și să le adresezi întrebări, vei putea participa la tombole cu premii valoroase și vei savura din atmosfera prietenoasă a evenimentului. Pe 10 octombrie, ora 19:00, la Digital Park  se preconizează o „altfel” de conferință!

Locurile sunt limitate.

source:Afisha.md
0