ADDA a lansat o nouă melodie. Când va avea loc cel mai apropiat concert al cântăreței?

Publicat: 11 august 2022

Adda continuă promovarea albumului "Fata din diamant" cu un personal video filmat pentru piesa "Puternică". Melodia tratează în versuri diferențele dintre toxicitate și sinceritate într-o relație de iubire.

Compusă de către ADDA alături de Vladone, "Puternică" este penultima piesă din albumul "Fata din diamant", material pe care artista l-a înregistrat într-o perioadă tulbure și dificilă din viața sa.

"A fost un album care s-a făcut greu. Printre covizi și perfuziile mele. Printre mutat studio-ul de două ori. Printre viața care bate filmul cu și despre oameni. Dar într-un final s-a lansat. Și sper să vă dea putere, așa cum îmi dă mie acum. Să vă pună un zâmbet pe față. Să vă elibereze. Să schimbe sau să adauge ceva bun în sufletul vostru. Ăsta e scopul. Ăsta e motivul pentru care fac muzică", este o parte din mesajul pe care ADDA l-a transmis fanilor pe Instagram.

"Tramvaiul 23", "Tramvaiul sfârșitului", "Lasă-mă să mor" (alături de Nosfe), "Să nu-mi iei trandafiri" sunt o parte din single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și se regăsesc, de asemenea, pe albumul "Fata din Diamant". Discul este disponibil online.

Tracklist "Fata din diamant" - Adda:

 1. Tramvaiul 23
 2. Tramvaiul Sfârșitului
 3. Lasă-mă să mor
 4. Să nu-mi iei trandafiri
 5. Paranoia
 6. Altcineva
 7. Du-te la ea
 8. Ploaia care vine
 9. Rupe-mi
 10. Puternică
 11. Fata din diamant

ADDA va evolua pe data de 13 august în cadrul celei de a 2-a zi a Festivalului Lupilor, alături de Lupii lui Calancea, Surorile Osoianu, Ansamblul „Plăieșii”, Ansamblul Etnofolcloric „Ștefan Vodă” și Frate Gheorghe.
Biletele online la acest eveniment pot fi procurate online aici.

source:Afisha.md
0