Adda și Smiley au lansat prima lor colaborare, o piesă de dragoste - Sâmbătă Seara

Adda și Smiley au lansat prima lor colaborare, o piesă de dragoste pentru weekenduri în doi intitulată "Sâmbătă Seara". Melodia vine împreună cu un videoclip cu scene fierbinți între doi tineri îndrăgostiți.

Compusă de Adda și Smiley, piesa "Sâmbătă Seara" este dedicată tuturor cuplurilor care așteaptă cu nerăbdare weekendul pentru a se bucura de intimitate, transmite infomusic.ro.

""Sâmbătă Seara" e pentru amândoi! Să nu ne vadă nimeni! Să nu-i vedem nici noi!", recomandă Adda, citând din versurile primei sale piese cu Smiley.

Noul single este lansat împreună cu un videoclip regizat de Alex Ceaușu după o scenografie semnată de Rizea Cătălin. În ton cu versurile melodiei, clipul ne prezintă felul în care "Sâmbătă Seara" ar putea arăta atunci când ți-o petreci cu persoana iubită.

""Sâmbătă Seara" e o piesă perfectă care se lansează acum, după carantină. Pentru că este despre apropiere. E o piesă senzuală despre dragoste... Intensă și împărtășită... Foarte împărtășită. Îmi dă o stare de bine și sper să rezoneze cu oamenii care o vor asculta. Iar clipul este senzațional! Mă bucur că este o colaborare cu Smiley. Se potrivește perfect cu piesa și vibe-ul. Am lucrat foarte frumos împreună. Este un artist pe care îl apreciez și respect mult", declară ADDA.

Smiley: "Mă bucur că am colaborat cu ADDA și că am compus această piesă împreună"

""Sâmbătă Seara" este o piesă cu vibe de vară și de dans, o doză de optimism de care avem nevoie în acest moment, de weekenduri petrecute așa cum vrem noi sau de escapade la mare. Mă bucur că am colaborat cu ADDA și că am compus această piesă împreună, mai ales că este un artist talentat", adaugă Smiley.

Anterior acestei melodii, Adda a lansat piesa "Prieteni buni", despre persoanele care-ți sunt alături atât în momentele bune, cât și în clipele dificile din viața ta, iar Smiley a lansat o piesă optimistă, intitulată "Va fi bine!".

Originară din Târgu Mureș, ADDA a scris versuri încă din adolescență, însă nu s-a așteptat niciodată ca piesa ei, "Minți murdare", urcată pe YouTube de un coleg, să îi deschidă drumul în lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atât de multe suflete, ADDA a început să fie urmărită de mii de oameni în online. A crezut în visul ei și a muncit constant, iar astăzi are propria casă de producții, Baladda Records, locul unde iau naștere toate piesele pe care le lansează.