Alina Eremia a lansat videoclipul recentei sale piese Cine-i Focul, Cine-i Apa

Publicat: 5 mai 2023

Videoclipul piesei "Cine-i Focul, Cine-i Apa" a fost regizat de Vlad Oancea și o arată pe Alina Eremia în diferite cadre naturale. Artista aleargă pe o pajiște verde, taie lemne, mângâie animale sau se odihnește pe căpițe de fân.

"Natura este artă și mereu a fost o sursă de inspirație. Focul și apa sunt două dintre cele mai intense elemente, la fel ca povestea din piesă. La filmări, m-am simțit foarte bine, pentru că iubesc animalele și mă bucur că am avut multe în jurul meu. Sper să vă placă piesa și să urmăriți cu interes clipul", a declarat Alina Eremia.

Într-o relație de iubire este posibil ca partenerii să fie două elemente diferite, dar cum găsești, totuși, echilibrul între foc și apă? De fapt, aici e farmecul, focul și apa pot deveni, cu ajutorul comunicării și înțelegerii, yin și yang. Piesa a fost scrisă de Alex Pelin, Alina Eremia și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de partea de producție.

Alina Eremia a debutat în industria muzicală la vârsta de 5 ani. În 2005, a reprezentat România la Junior Eurovision Song Contest 2005 cu piesa "Țurai". Începând cu anul 2008, Alina a colaborat cu Disney România, dublând vocea lui Pocahontas și Belle în "Frumoasa și Bestia".

În 2021, artista a lansat cel de-al doilea album, "Déjà Vu", care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. Cântecele și colaborările ei au fost întotdeauna în topuri, iar printre cele mai recunoscute hituri ale Alinei se numără "Cum se face", "A fost o nebunie", "În dreapta ta", colaborarea cu Vescan, "Tatuaj" și "Noi".

În 2022, Alina Eremia s-a bucurat de succes cu single-uri care au ajuns rapid pe locul 1, cum ar fi "Supertare", cu Connect-R, care le-a adus și premiul pentru cea mai bună colaborare a anului la The Artist Awards 2022, și "Cerul roșu". În acest an, Alina a lansat EP-ul "Metamorphosis", pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin. Recent, ea a lansat "Ai fost", o colaborare cu Mario Fresh.

source:Afisha.md
0