Alina Eremia şi Romanian House Mafia prezintă piesa The Plan

Publicat: 23 februarie 2023

Alina Eremia a lansat o nouă colaborare în 2023, de această dată o piesă tipică de club, "The Plan". Este o colaborare cu Romanian House Mafia, care are un bas şi nişte clape cu un sound foarte dance.

"The Plan" este o melodie catchy, cu un sound de început de ani 2000 şi aminteşte de hiturile Alexandrei Stan de acum un deceniu. A strâns aproape 140.000 de vizualizări pe YouTube în doar 4 zile şi are un bas care o transformă în imn de dance floor. De muzică s-au ocupat Yoshi Breen, Alida, Marcel Botezan, Sebastian Barac. Producţia e semnată Alex Cotoi, Sebastian Barac şi Marcel Botezan.

Pentru cei care nu ştiu, Romanian House Mafia este un proiect muzical Global Records creat pentru a promova creaţiile din zona dance şi house. E practic un sublabel de muzică dance de la Global Records, care îşi permite să experimenteze cu sound-uri de house clasic, înregimentând cei mai buni producători şi DJi. A avut şi o colaborare cu INNA, "From Paris to London", alături de Bastien,.

Prima lansare a Romanian House Mafia a fost "Spend the Night", colaborare între Gran Error şi Bastien, iar a doua este cea cu Jade Shadi, "Wasted on You".

În ce o priveşte pe Alina Eremia, am văzut-o jurat în show-ul de talente One True Singer anul trecut pe HBO Max, iar în 2023 ne-a oferit colaborarea cu Mario Fresh "Ai Fost". Pe final de an 2022 colabora cu DJ-ul turc Ilkan Gunuc pentru track-ul de petrecere "Party Song", care a fost bine primit în Balcani. Artista ne-a propus în ultimul an şi un documentar muzical, "În Zadar (Behind the Music)", prin care fanii au cunoscut-o mai bine.

Alina Eremia debuta în muzică românească la vârsta de doar 5 ani. În 2005 a reprezentat România la Junior Eurovision Song Contest, cu piesa "Ţurai". Din 2008 a colaborat cu Disney România, dublând vocile lui Pocahontas şi Belle din "Frumoasă şi Bestia". A primit şi un premiu la The Artist Awards 2022 pentru "Cea mai bună colaborare a anului", piesa "Supertare" cu Connect-R.

source:Afisha.md
0