Antonia a lansat un nou videoclip Muți

Antonia a lansat un nou videoclip, pentru o piesă ce îi este foarte dragă, intitulată "Muți". Aceasta este prima melodie a artistei în limba română de la colaborarea cu Connect-R pentru piesa "Adio", din 2018.

"M-am îndrăgostit de piesa "Muți" de la prima ascultare. Este sensibilă, sinceră și sper să vă aducă bucurie și căldură în suflete în această perioadă delicată. Chiar dacă stăm acasă perioada aceasta, îmi doresc să rămân aproape de fanii mei atât pe social media, dar și prin intermediul muzicii. Videoclipul pentru "Muți" a fost una dintre cele mai tari experiențe, pentru că am filmat la mine acasă, în intimitatea mea și cred că se simte acest lucru, mi-am intrat și mai bine în rol", a spus Antonia.

Noua piesă a Antoniei este compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan, clipul fiind regizat de Alexandru Mureșan (NGM Creative), scrie infomusic.ro.

"Trika Trika", single-ul lansat de Antonia în colaborare cu Faydee în urmă cu câteva luni, a ajuns la peste 37 de milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa a fost lansată oficial cu Warner Music UK în mai multe teritorii din lume.

"Nu mă așteptam la atât de multă susținere și iubire pentru această piesă, sunt super excited!", a spus Antonia.

Anul trecut, Antonia a lansat single-uri precum "Touch Me" și "În Oglindă", dar și "Matame", al cărei videoclip a depășit 21 de milioane de vizualizări.