Armin Van Buuren va evolua la București

Sound of Bucharest, un nou eveniment de amploare organizat la București, a cărui primă ediție e programată pentru 2021, îl are pe Armin Van Buuren drept cap de afiș. DJ-ul olandez a anunțat că pregătește un "set unic" pentru show-ul de pe 25 septembrie, menit să marcheze "întoarcerea noastră la viață".Armin van Buuren, unul dintre cei mai renumiți DJ și producători la nivel mondial, va susține pe 25 septembrie un show spectaculos în Piața Constituției din București. Concertul se va desfășura în cadrul evenimentului Sound of Bucharest, aflat la prima ediție.

Armin van Buuren, unul dintre cei mai renumiți DJ și producători la nivel mondial, va susține pe 25 septembrie un show spectaculos în Piața Constituției din București. Concertul se va desfășura în cadrul evenimentului Sound of Bucharest, aflat la prima ediție.

"A trecut prea mult timp de când am stat departe de scenă, peste 18 luni fără să mă bucur de energia fanilor. Am o conexiune specială cu oamenii din România, ne leagă pasiunea pentru muzica pe care o iubim. Este ceva unic încât aș putea scrie o carte. Sunt încântat să mă întorc în București după 7 ani, la Sound of Bucharest, pe 25 septembrie, în Piața Constituției, un loc iconic, în care au performat atât de mulți artiști mari, precum Roger Waters și Bon Jovi.

Va fi un weekend special, care va celebra întoarcerea noastră la viață, pregătesc un set unic și deja lucrez cu câțiva artiști pe care îmi doresc să-i aduc în România. Așa că este un vis devenit realitate, sunt foarte, foarte fericit", a spus Armin Van Buuren.

Show-ul lui Armin Van Buuren din Piața Constituției va avea o producție unică în lume

Show-ul de pe 25 septembrie va fi organizat în Piața Constituției și va avea o producție fabuloasă, unică în lume. Armin va susține set-uri speciale de muzică de pe două scene pe parcursul evenimentului, iar Palatul Parlamentului va fi suportul perfect pentru proiecția grandioasă, live, a show-ului. Aceasta reprezintă o regie complet nouă în lume, de muzică și video.

Sound of Bucharest - Un nou eveniment de amploare al capitalei

Sound of Bucharest este un eveniment adus în România de ALDA și va avea loc în fiecare an, începând din septembrie 2021. Prima ediție va purta amprenta lui Armin Van Buuren.

Sound of Bucharest este cel de-al doilea mare eveniment anunțat în România de către ALDA, după SAGA Festival, care va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, în Parcul Izvor din București. 

 Bilete la Sound of Bucharest:

Toți cei care își doresc să ia parte la la prima ediție a Sound of Bucharest se pot înregistra pe site-ul oficial al evenimentului. Persoanele care au cumpărat sau vor cumpăra un bilet la SAGA Festival vor avea acces garantat la eveniment și nu mai sunt nevoiți să facă o altă înregistrare.

Prezența va fi în limita spațiului din Piața Constituției.