Artistul ce face inimile să vibreze doar cu iubire, Smiley, va da un concert la Chișinău

Publicat: 23 decembrie 2022

Unul dintre cele mai așteptate concerte se întâmplă - Smiley la Chișinău! Artistul ce face inimile să vibreze doar cu iubire, Smiley, își va bucura publicul său, și va susține un megaconcert, la Palatul Național “Nicolae Sulac” din Chișinău, pe 19 februarie, de la ora 19.00.

Biletele online pot fi procurate aici.

Cele mai iubite piese din istoria lui, cele mai tari momente de dragoste, dans sau descătușare de emoții, cel mai intens schimb de energie și cea mai sinceră invitație la distracție împreună, toate sunt devenite elementele tradiționale la evenimentele pline de căldură marca Smiley.

Printre piesele mult îndrăgite ale artistului se includ "De unde vii la ora asta?", "Domnu' Smiley", "Să-mi fie vară", "Rara", "Ce mă fac cu tine de azi", "Vals" și "Îndrăgostit (deși n-am vrut)" și multe altele. Smiley se bucură de o carieră de succes în mai multe direcții. Deși muzica îi ocupă cea mai mare parte din timp și energie, Smiley este și un mare entertainer.

El face parte din două emisiuni TV de succes - Românii au talent (în calitate de prezentator) și Vocea României (încalitate de membrul al juriului). Echipa sa a câștigat competiția de trei ori. A jucat în mai multe filme: "Cu un pas înainte", "Un film simplu", "Nasa", "Selfie" și #Selfie69.

Vino la super concertul Smiley din 19 februarie, de la Palatul Național “Nicolae Sulac”, cea mai tare petrecere din luna iubirii. Te așteptăm! 

source:Afisha.md
0