Bebe Rexha a lansat un videoclip dedicat filmului Maleficent 2

”Maleficent 2” este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Iar premiera nu se lasă mult așteptată, totuși Bebe Rexha a decis să îi facă și ea pe fani curioși.

Artista a lansat piesa ”Can't Stop The Girl”, care va fi pe coloana sonoră a filmului care o are ca protagonistă pe Angelina Jolie, iar acum piesa are și un videoclip.

Noul „Maleficent“ este filmat în studioul Pinewood din apropiere de Londra şi în alte câteva zone din Marea Britanie. În noua producție, regizată de Joachim Ronning, Elle Fanning interpretează din nou rolul prințesei Aurora, în timp ce Angelina Jolie o va juca încă o dată pe vrăjitoarea Maleficent. Disney a pregătit, însă, şi câteva surprize pentru fani: Michelle Pfeiffer se alătură distribuției în rolul Reginei Ingrid. În plus, studioul urează bun venit altor prezențe noi: actorii Chiwetel Ejiofor şi Robert Lindsay. 

Maleficent 2“ va explora şi mai mult relația complexă dintre purtătoarea înfricoşătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină. Noi alianțe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecția regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează.

Ai văzut videoclipul?

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:myzutv.ro
0