Bon Jovi a lansat videoclipul celui mai recent single - Christmas Isn’t Christmas

Publicat: 12 decembrie 2023

Bon Jovi le prezintă fanilor un videoclip oficial pentru piesa "Christmas Isn't Christmas". Acțiunea se desfășoară într-o bar împodobit pentru perioada festivă.

Alte personaje fac karaoke și apreciază timpul petrecut cu prietenii, iar alții stau în solitudine la bar și duc lipsa celor dragi. Imaginile clipului accentuează versurile melodiei, ce vorbesc despre importanța conexiunilor, mai ales în preajma Crăciunului. Fie că vorbim despre familie, prieteni sau partenerul de cuplu, sărbătorile se trăiesc altfel atunci când ești înconjurat de cei pe care îi iubești.

Anul acesta, Bon Jovi a aniversat 40 de ani de activitate. Cu această ocazie, formația a lansat o ediție specială a jocului Monopoly, dar și un calendar cu cele mai relevante momente din cariera sa.

Cu peste 130 de milioane de albume vândute în întreaga lume și un catalog extins de piese de succes, mii de concerte susținute în peste 50 de țări pentru peste 35 de milioane de fani, Bon Jovi și-a câștigat locul binemeritat în panteonul rock. Cel mai recent album al trupei este "2020", co-produs de John Shanks și Jon Bon Jovi. Discul înglobează contribuții de la David Bryan (clape), Tico Torres (tobe), Hugh McDonald (bas), Phil X (chitară), Everett Bradley (percuție) și John Shanks (chitară).

source:Afisha.md
0