BTS a anunţat un nou album, care va sosi în luna iunie 2022

Publicat: 24 aprilie 2022

BTS a încheiat o rezidenţă de 4 nopţi în Las Vegas cu un anunţ-surpriză şi anume că a pregătit un nou album pentru fanii săi. Bangtan Boys va lansa un album în luna iunie, mai precis pe 10 iunie 2022. Vestea a fost anunţată printr-o imagine pe un ecran din Vegas, alături de motto-ul "We are bulletproof".

În urma acestui teaser, BTS a postat și un scurt video teaser pe Twitter, care include un bas foarte greu și clipuri din videoclipurile artiștilor în alb-negru. În doar 24 de ore, videoclipul a câștigat 4 milioane de vizualizări. 

Ultimul single oficial al BTS a fost lansat în 2021, „Permission to Dance” a fost un succes instantaneu și a primit un rating de 4 din 5 stele de la NME. Tot în 2021 am avut o colaborare grozavă cu Coldplay la piesa „My Universe”. Acum apare un nou album.

7 artiști au adus spectacolul „Permission to Dance” pe scena din Los Angeles, de îndată ce au putut susține concerte pentru public. Băieții au început cu o scurtă rezidență la SoFi Stadium pe 27 și 28 noiembrie și 1 și 2 decembrie 2021. A devenit cel mai bine vândut și cel mai bine vândut eveniment muzical din istorie în ultimul deceniu. Numai în acele 4 nopți s-au vândut 214.000 de bilete și s-au câștigat 33,3 milioane de dolari.

În urma acestui teaser, BTS a postat și un scurt video teaser pe Twitter care include un bas foarte intens și videoclipuri alb-negru din videoclipurile artiștilor. În doar 24 de ore, videoclipul a câștigat 4 milioane de vizualizări. Ultimul single oficial al BTS a fost lansat în 2021, „Permission to Dance” a devenit un hit instant și a primit 4 din 5 stele de la NME.

Tot în 2021 am avut o colaborare grozavă cu Coldplay la piesa „My Universe”. Un nou album este pe drum.” Premiul a revenit lui Doja Cat și SZA pentru „Kiss Me More”. Între timp, fanii grupului K-pop sunt îngrijorați de succesiunea grupului, ai cărui membri se apropie de vârsta de 30 de ani și trebuie să își încheie serviciul militar obligatoriu în Coreea de Sud. Stagiul durează 18 luni.

Grupul a lansat albumele Being și Map of the Soul: 7 în 2020, după lansarea Love Yourself: Tear în 2018. Pe lângă activitățile lor muzicale, artiștii desfășoară și activități caritabile extinse, colaborând cu UNICEF și făcând donații către diverse organizații caritabile. De exemplu, în 2015 au donat 7 tone de orez la ceremonia K-Star Road. 

În 2017, au lansat campania Love Yourself cu UNICEF pentru a proteja tinerii de violență și pentru a-i învăța cum să se iubească pe ei înșiși.

Grupul este atât de relevant în întreaga lume încât este invitat să vorbească la reuniunile ONU în calitate de delegație sud-coreeană. Este, de asemenea, cel mai tânăr grup de artiști care a primit Ordinul Meritul Cultural, acordat de Președintele Coreei.