Cabron colaborează cu JO pentru La Mal, o piesă care te va purta printr-un carousel de emoții

Publicat: 21 ianuarie 2023

Cabron colaborează cu JO pentru "La Mal", o piesă care te va purta printr-un carousel de emoții și va rămâne în mintea și playlist-ul tău pentru mult timp. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Cei doi artiști nu sunt la prima colaborare. În 2018 au lansat împreună "Cu inima", melodie care a făcut valuri în industria muzicală și este în continuare ascultată de fani. "Cu inima" are nu mai puțin de 42 de milioane de vizualizări pe YouTube.

"La Mal" este fix scenariul unei povesti tipice de dragoste, care nu este niciodată liniara. De multe ori, avem tendința să ne pierdem pe drum, să alegem și căi greșite, chiar dacă inima ne spune altceva. Flow-ul inconfundabil a lui Cabron se combină cu vocea puternică a lui JO, creând o piesă memorabilă.

"La Mal" a fost scrisa în studiourile HaHaHa Production și este lansată în coproducție cu Cat Music. La piesă au lucrat Alexandru Minculescu (Cabron), Florin Boka (Feenom), Cally Roda, Ana Maria-Stancu și Razvan Sofronescu.

Cabron activează pe piața muzicală din România de peste 20 de ani. A început cu Shobby cu care a avut trupa Codu’ Penal. În 2006 a lansat primul album solo, "Prin ochii mei", pe care l-a lansat gratuit pe internet, la cererea fanilor. În 2008 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri care au ajuns hituri la toate radiourile din România, printre ele numărându-se "Arată-le la toți", "Iarna pe val", "Frunzele și iarbă", "Dă-o tare", "Vocea ta" , "La masa mea".

JO a cucerit publicul și topurile de specialitate cu piese precum "Lacrimile", "Noapte polară", "126" și "Adio", single lansat de ziua sa de naștere. În noiembrie 2021, JO a lansat "Iubirea mea", apoi au urmat "Mă mai ia" (alături de JUNO), "Vocea ta", "Dorul" și "Ploaie de vară". Vara trecută, JO a lansat alături de RUBY "Soare", un imn al bucuriei de a trăi fiecare moment așa cum ne dorim.

source:Afisha.md
0