Cântăreața Jessie J a dezvăluit că este însărcinată!

Publicat: 9 ianuarie 2023

Jessie J a dat frumosul anunț în cadrul unui clip postat pe pagina sa de Instagram. Cântăreața de 34 de ani a declarat că este fericită, dar în același timp, îngrozită să împărtășească vestea. 

Jessie J a publicat pe Instagram un videoclip dulce și emoționant, pe fundal auzindu-se melodia ei, "Sunflower". Clipul începe cu un test de sarcină pozitiv și continuă cu un montaj de imagini cu ecografii și cu burtica care începe să prindă contur.

"Sunt atât de fericită și îngrozită să dezvălui în sfârșit asta... Vă rog să fiți blânzi cu mine. Sincer, fata voastră nu vrea decât să plângă în public, într-un costum de pisică, mâncând un castravete murat îmbrăcat în ciocolată, fără alte întrebări", este mesajul ce acompaniază clipul video.

În noiembrie 2021, Jessie J își anunța fanii că a pierdut o sarcină. La acea vreme, artista a declarat că a fost informată de medici că bebelușului nu i se mai auzeau bătăile inimii. Odată cu această informație, artista a explicat că a decis să aibă un copil singură, deoarece este tot ce și-a dorit vreodată, iar "viața este scurtă".

Jessie J a început să cânte pe scenă de la 11 ani, la această vârstă obținând un rol în musical-ul "Whistle Down the Wind". A ajuns în atenția publicului larg în 2010, odată cu lansarea single-ului de debut "Do It Like a Dude". A urmat hitul "Price Tag", care a urcat pe prima poziție în topurile a 19 țări. Pe albumul ei de debut, "Who You Are" (2011), s-au regăsit și alte melodii cu priză a public, precum "Nobody's Perfect", "Domino" și "Laserlight".

Artista mai are în discografie alte trei albume de studio: "Alive" (2013), "Sweet Talker" (2014), "R.O.S.E." (2018) și un LP cu piese de Crăciun - "This Christmas Day".

Îți recomandăm aceste clipuri:

source:Afisha.md
0