Cea mai căutată piesă de pe Shazam are un remix - Roses

Una dintre cele mai căutate piese de pe Shazam se bucură de un super remix. SAINt JHN a colaborat cu J Balvin pentru remixul piesei ”Roses”. Check it!

”Roses” a fost lansată de către Saint Jhn în 2016 și a fost inclusă pe albumul ”Collection One. Mai târziu, piesa a fost remixată de Kazakh și a fost relansată în septembrie 2019. O dată cu lansarea remixului, piesa a devenit cunoscută la nivel internațional, transmite myzutv.ro.

Saint Jhn s-a născut în Brooklyn, iar copilăria și-a petrecut-o în Brooklyn și Guyana. A început să compună muzică la vârsta de 12 ani, inspirat fiind de fratelui său mai mare care obișnuia să cânte rap în cartier. Prima sa piesă a scris-o în primul său an de liceu când locuia în Guyana.

Carlos St. Joh, a.k.a Saint Jhn este un rapper, compozitor și producător de origine american. Artistul a lansat primul album în martie 2018 sub labelul Collection One. Mai mult decât atât, acesta a compus piese pentru artiști precum  Jidenna, Hoodie Allen, Usher, Kiesza, Gorgon City, Nico & Vinz, dar și mulți alții. În 2016, acesta a cântat în deschiderea concertului lui Post Malone.

source:myzutv.ro
0