Celine Dion a lansat o piesă emoționantă despre moartea soțului său

Celine Dion descrie în versurile noii piese ”Courage” stările emoționale prin care a trecut de la moartea soțului ei, Rene Angelil.

Videoclipul ce acompaniază noul single amplifică durerea despărțirii, subliniind totodată tăria de caracter a artistei canadiene, scrie infomusic.ro.

Celine Dion își deschide inima și le vorbește fanilor săi despre momentele de cumpănă prin care a trecut în ultimii ani. Fără menajamente, complet vulnerabilă, Celine ne mărturisește cât de mult și-ar dori să poată vorbi din nou cu soțul ei. Clipul alb-negru ce acompaniază piesa ne-o prezintă pe Celine copleșită de emoții, dar puternică, interpretarea sa fiind de o sinceritate dezarmantă. "Courage" este, fără îndoială, una dintre cele mai emoționante piese ale artistei și totodată emblema noului ei album.

Materialul discografic pe care Celine îl promovează acum în cadrul unui turneu mondial va fi lansat pe 15 noiembrie. "Courage" include single-uile recent lansat, "Imperfections" și "Lying Down", melodii ce trasează o nouă direcție muzicală.

Celine Dion este una dintre cei mai recunoscute, respectate și de succes artiste din industria muzicală. A câștigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 și a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, 5 premii Grammy și un Icon Award din partea Billboard, acordat recent pentru întreaga carieră.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.