Cine sunt moldovenii, care nu au trecut în etapa următoare la Vocea României

Chiar dacă au convins jurații să întoarcă scaunele la etapa audițiile pe nevăzute, se pare că moldovenii care au participat la concurs nu i-au convins că merită să meargă până în finală. Dintre cei șase conaționali, niciunul nu a trecut mai departe la Vocea României.

Anterior, la knockout au cântat Carmelina Burdeniu și Ana Nica Vacari, dar nu au fost alese de antrenori. Vineri seara, Eugeniu Cotruță, Victoria Gudima, Vaile Bulgaru și Iulia Glăvan au cântat pe scena concursului, dar se pare nu a fost seara lor, scrie zugo.md.

Eugeniu Cotruță și Victoria Gudima au fost în echipa Irinei Rimes. Cei doi formează un cuplu și au venit împreună la audițiile pe nevăzute, iar ulterior au avut aceeași antrenoare.

Vasile Bulgaru era în echipa lui Smiley. Artistul de peste Prut spunea la prima etapă că nu vrea să îl perfecționeze, iar Irina Rimes preciza că acesta este deja perfect.

Iulia Glăvan a fost cea care ia- făcut ochi dulci lui Horia Brenciu, iar după audițiile pe nevăzute și l-a ales să-i fie antrenor. La knockout însă, el a oferit șansa altei artiste.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:zugo.md
0