Cum sună piesa anului 2019 la nivel mondial

În fiecare an se trage linie și se numără steamingurile, vizualizări și preferințele fanilor pentru a decide care este piesa monstru a anului repectiv. 2019 are și el o favorită. Check it!

Fără niciun dubiu, Billie Eilish a fost preferata anului 2019, dovadă fiind numeroasele nominalizări și premii pe care le-a primit artista. Și cum lista laudele nu se încheie aici, piesa anului 2019 poartă semnătura ei și este vorba de ”Bad Guy”, scrie myzutv.ro.

Billie și Finneas O’Connell, fratele artistei, au reușit să creeze împreună un material ce depășește orice bariere muzicale. "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" vorbește despre proprii demoni, despre întunericul din interiorul fiecăruia și reușește să fie un real ghid de cunoaștere și de acceptare.

Piesa iesa "Bad Guy" a fost pe prima poziție în topul Daily Top 100 Global, devenind prima piesă rock/alternative care reușește să ocupe această poziție. În total, 8 dintre piesele lui Billie Eilish se regăsesc în Top 10 în clasamanetul global al Apple Music. Piesa are deja 801 milioane de vizualizări pe Youtube.

source:myzutv.ro
1