Deeper Harmonies a ajuns la a doua ediție! Cine este invitatul special

Publicat: 30 august 2023

Pe 16 septembrie, ora 21:00, în grădina Digital Park, ne vom lăsa duși de vibrațiile profunde și ritmurile hipnotice ale muzicii house, deep house și melodic techno cu accent pe atmosfera, emoții și armonii muzicale nedescoperite.

Biletele online pot fi procurate aici.

Invitatul special al serii este PROFF - DJ și producător de muzică electronică de mare succes, cunoscut pentru producții originale, remixuri și lucrări colective de top. A câștigat recunoaștere din partea caselor de discuri importante precum Anjunadeep, Armada Music și Silk Music. 

Fiind parte a familiei Anjunadeep, a deschis porțile către piața internațională, câștigând sprijinul unor nume renumite precum Above & Beyond, Armin van Buuren și Paul van Dyk. Cu peste 100 de lansări în discografia sa, PROFF continuă să atingă noi culmi în cariera sa creativă cu munca zilnică în studio și concerte în întreaga lume.

Lineup-ul serii va fi completat de:

  • Kamaji [MD] aka. Eugen Boico - un proiect în afară oricărui gen și care nu se limitează la anumite condiții. Îl putem caracteriza ca ”un amestec eclectic de elemente soulful house, techno și bass” , cu piese lansate la Armada Music.
  • ETNA [UA] - DJ profesionistă din 2013, iubitoare de muzică și producătoare cu o predilecție pentru techno melodic și progressive. ETNA își dorește să-și dezvolte mereu gustul muzical și orizonturile începând să-și creeze propriile compoziții!
  • The HIDD3NS [MD] - un proiect de muzică electronică, ce combină Melodic House, Techno & Progressive. Fii gata să pleci cu o impresie muzicală de neuitat de la setul lor.
  • Vassmo [MD] - o nouă voce în muzica electronică. Cu influențe din diverse genuri electronice, Vassmo experimentează cu sunete unice, creând atmosfere care îmbină melodia cu energia. Rezident la casa de discuri Find Your Harmony.
  • Doodău [MD] - DJ și Producător, devine un adevărat adept al genului muzical Minimal Deep Tech. Cu abilitatea sa de a combina sunete subtile și ritmuri hipnotice, Doodău redefinește experiența muzicii electronice. 

Evenimentul este orientat pentru persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani.

source:Afisha.md
0