Delia a lansat melodia de vară Lololo

Publicat: 27 martie 2023

După o perioadă de teasing, Delia a lansat piesa "Lololo", care a divizat fanii săi imediat. E o melodie scurtă, de doar 2 minute şi 14 secunde, care are potenţial de hit în perioada estivală.

"Lololo" este de fapt un cover şi o reinterpretare a piesei "Fata de pe plajă" de la trupa Azur. Melodia s-a viralizat recent pe TikTok, devenind un fenomen la ani buni de la debutul său. Aparent la viralizare a contribuit şi apariţia sa în stream-uri pe Twitch ale unor influenceri locali ca Silviu Faiar. Versiunea Deliei e inedită, pentru că aduce şi elemente de reggae, de autotune şi... proto-manele.

Unii numesc lansarea una "ironică" din partea Deliei, alţii se gândesc că titlul real al fi "Trolololo", un meme celebru pe Internet. Sunt multe teorii, dar cert e că Delia se joacă cu sound-ul şi cu percepţia publică, aşa cum ar trebui să facă orice artist curajos.

Aceasta e de altfel prima sa melodie din 2023, după ce în 2022 a lansat colaborarea cu Taxi "Inima Mea de 16 ani" şi a mai impresionat cu altă piesă controversată, "OTZL GLTZ", imn al unei echipe de fotbal reinterpretat. Am mai auzit şi colaborarea cu Killa Fonic "Cum am ştiut" tot în 2022. Tot experimente au fost şi "Racheta", prima piesă lansată ca NFT în România şi în 2020 a lansat chiar o piesă rock, "Aruncă-mă".

O vedem pe artistă şi în postura de jurat iUmor, emisiunea de pe Antena 1 fiind mutată duminică de la ora 20:00. Iniţial mutată din cauza unui meci de fotbal al naţionalei României şi apoi pentru că începe noul sezon "Te Cunosc de Undeva". Pe Delia ar trebui să o mai vedem şi la X Factor, atunci când se reia show-ul de talente la Antenă.

Delia Matache este relevantă din 1999, când a început cariera muzicală la doar 17 ani, în cadrul trupei N&D, alături de Nicolae Marin (Nick). Primele hituri au fost "Vino la mine", "Nu e vina mea" şi "Vreau să plâng", dar şi "Nu pot să uit". Ulterior a decolat o carieră solo impresionantă.

source:Afisha.md
0