Delia colaborează cu Johny Romano și lansează piesa Miami, extrasă de pe coloana sonoră a filmului Miami Bici 2.

Publicat: 21 septembrie 2023

Delia bifează o nouă colaborare inedită. De data aceasta, artista și-a unit forțele cu Johny Romano pentru "Miami", o piesă ce îți rămâne întipărită în memorie de la prima ascultare.

Este prima melodie extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Miami Bici 2". Pelicula îi readuce pe marile ecrane pe Codin Maticiuc și Matei Dima în rolurile lui Ilie și Ion.

"Miami Bici 2" este descris drept cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, cu un buget de 2,2 milioane de euro. Proiectul a fost filmat în Miami, Los Angeles, Las Vegas și apare în cinematografe în noiembrie 2023.

Controversată, cameleonică, imprevizibilă, Delia a surprins recent cu "SKNDL" în colaborare cu HVNDS, un mix de stiluri muzicale rock-trap, un adevărat manifesto al rebelilor, al celor care nu respectă regulile și care vor să își facă vocea auzită. La începutul primăverii, Delia a lansat "Lololo", o piesă care a cucerit România și topurile radio și TV. Iar vara a devenit mai efervescentă datorită piesei "Gustul care te fură".

"SKNDL", "Lololo", "Gustul care te fură" și recenta "Sirena Apelor" vor fi incluse pe albumul "FLEXX" pe care Delia îl va lansa în toamnă, un material cu un sound complex și cu colaborări surpriză.

Johny Romano, pe numele său real Dan Dragomir, a devenit cunoscut odată cu lansarea piesei "Na Janau", în colaborare cu Connect-R, și a ajuns imediat în atenția publicului. Cariera sa este într-o continuă ascensiune, iar Johny Romano este determinat să atingă succesul în industria muzicală.

source:Afisha.md
0