DELIA revine la Chișinău cu un show de excepție ROCKADELIA

Publicat: 26 august 2022

Pe 11 septembrie, începând cu ora 19:00, în parcarea Kaufland Testemițanu din Chișinău, pregătim un concert de zile mari – ROCKADELIA.

O premieră absolută cu efecte speciale, show de lasere și lumini, o abordare nonconformistă și un concept unic, toate vor da culoare celui mai tare eveniment din această toamnă!

Delia are una din cele mai spectaculoase voci din industria muzicală românească și știe să facă show ori de câte ori iese pe scenă. Fiecare concert este o adevărată explozie de emoții, iar energia debordantă a artistei te face să simți muzica la maxim. De la ținute scenice care se schimbă în timp real, până la decoruri și efecte speciale ce te teleportează parcă într-o altă lume, totul este despre trăiri, euforie și adrenalină.

Show-ul ROCKADELIA promite a fi un eveniment pe măsură, cu un nou concept pentru publicul de acasă și cu o producție impresionantă ce îți va oferi o experiență artistică nemaipomenită. Nelipsite vor fi surprizele și momentele unice care vor rămâne mult timp întipărite în amintiri, hit-urile cunoscute vor avea un sound rockish, iar seara va fi completată cu un invitat special.

Detalii despre bilete găsiți aici

  • Eveniment organizat de EventikA Grup.
  • Partener general: Kaufland Moldova
  • Partener media: Kiss FM
  • Parteneri TV: Prime și Publika

source:Afisha.md
0