După o pauză de doi ani, Ed Sheeran revine cu o nouă piesă Afterglow

După aproape doi ani de pauză, Ed Sheeran a lansat o piesă nouă, intitulată "Afterglow". Cadoul de Crăciun al artistului a venit și cu un mesaj pentru fani.

"Hey, salutări. "Afterglow "este o piesă pe care am scris-o anul trecut și pe care am vrut să o lansez pentru voi. Nu este primul single de pe viitorul album, este pur și simplu o piesă pe care o iubesc și sper să vă placă și vouă. Să vă bucurați de ea. Să aveți parte de o fericită pauză de Crăciun și revelion, să vă bucurați de sărbători în siguranță. Mă întorc pe tărâmul tăticilo, ciao", le-a transmis Ed fanilor săi.

Ed Sheeran și soția sa, Cherry Seaborn, au devenit în luna septembrie părinții unei fetițe. Muzicianul a anunțat publicul printr-o postare pe contul său de Instagram, după această veste reîntorcându-se în intimitate pentru a-și continua pauza planificată încă din august 2019, transmite infomusic.ro

Anul acesta, Ed Sheeran a fost declarat cel mai bogat tânăr artist, pentru cel de-al doilea an consecutiv. Acesta s-a plasat în fruntea topului Sunday Times al celor mai bogați muzicieni cu vârsta de până la 30 de ani.

În 2017, Ed Sheeran lansa albumul"Divide", turneul de promovare al acestui disc aducându-l pe Ed pentru prima oară în România. Artistul britanic a concertat în 2019 pe Arena Națională din București, fiind întâmpinat de peste 46.000 de fani enuziaști. Show-ul a avut loc într-o zi toridă de 3 iulie și a fost deschis de James Bay și Zara Larsson.