Ed Sheeran a lansat piesa Eyes Closed, extrasă de pe viitorul său album

Publicat: 27 martie 2023

Ed Sheeran introduce ascultătorii în povestea noului său album odată cu "Eyes Closed", o piesă despre iubire și pierdere. Mesajul melodiei capătă și mai mult sens dacă privim evenimentele prin care Sheeran a trecut recent. Doi dintre prietenii săi, Jamal Edwards și jucătorul de cricket australian Shane Warne, au plecat dintre noi.

În videoclipul care însoțește melodia, Ed Sheeran este urmărit de o creatură mare, pufoasă și albastră, pe care numai el o poate vedea. Vorbind despre tematica clipului, cântărețul a spus:

"Când mă gândeam la concepte pentru videoclipul <Eyes Closed>, am vrut să fac un videoclip inspirat din filme precum <Harvey>, în care personajul principal are un prieten imaginar - un iepure uriaș pe care nimeni nu-l poate vedea. Există și o carte pe care le-am citit-o fiicelor mele, în care tristețea este încapsulată de o creatură imaginară.”


Adesea, tristețea este ceva care te urmărește peste tot, tu o poți simți și vedea, dar nimeni altcineva din jurul tău nu poate. Așa că am decis să-mi creez propriul monstru albastru pentru videoclip. El devine din ce în ce mai mare pe parcursul clipului, până ajunge să ocupe camere întregi și este tot ce pot vedea, la fel ca tristețea".

"Eyes Closed" este primul single lansat de pe viitorul album al lui Ed Sheeran "-" (pronunțat "Subtract"). Materialul va debuta pe 5 mai. Lansarea va fi însoțită și de un documentar, "The Sum of it All", care va avea premiera pe 3 mai, pe Disney Plus.

source:Afisha.md
0