Ed Sheeran apare împreună cu soția sa, în noul său videoclip

Ed Sheeran împarte un sărut cu soţia sa, Cherry Seaborn, în noul videoclip al piesei "Put It All on Me". Single-ul este extras de pe albumul cu colaborări din acest an, "No.6 Collaborations Project". Videoclipul spune poveștile unor cupluri din toată lumea şi poate fi vizionat în articol.


"Put It All on Me" este o colaborare între Ed Sheeran şi Ella Mai, care cântă despre dragoste şi felul în care cuplurile se completează şi în cele mai grele momente. Videoclipul include o sumedenie de poveşti de dragoste de pe tot globul, din San Diego în Tanzania şi din statele insulare ale Oceanului Pacific până în Germania. Vedem cupluri care sunt împreună de 50 de ani, tineri proaspăt căsătoriţi şi femei însărcinate care simt prima mişcare a celui mic.

Ce au în comun perechile? Dansul şi modul în care îşi manifestă prin dans iubirea şi emoţiile. Clipul include şi povestea unui cuplu separat de agenţii de la Imigraţii timp de un an sau 2 balerini care îşi plimbă juniorul în mişcări de balet. Cireaşa de pe tort apare la final, când ajungem în Londra şi îi găsim pe Ed Sheeran şi Cherry Seeborn, soţia sa dansând în bucătărie. Aceştia se cunosc din liceu, când se plăceau şi s-au sărutat pe castelul de pe deal.

Reuniţi cu câţiva ani în urmă, cei doi s-au căsătorit la începutul acestui an. O vedem la final de clip şi pe Ella Mai, care tocmai şi-a cunoscut viitorul partener printr-un swipe dreapta într-o aplicaţie de dating. Sheeran a cunoscut-o pe Seaborn la şcoală, pe când avea doar 11 ani, dar relaţia a devenit serioasă de abia în vara lui 2015. Cei doi au avut o primă ieşire romantică la petrecerea lui Taylor Swift de 4th of July.

Cherry este muza din spatele baladei "Perfect", a lui Ed Sheeran, transmite infomusic.ro. În 2019 Ed Sheeran a lansat albumul "No.6 Collaborations Project", care a include numai colaborări cu artişti mari. Un exemplu este "South of the Border" alături de Camila Cabello şi Cardi B şi surprinzătorul imn rock "BLOW", alături de Chris Stapleton şi Bruno Mars. Ed Sheeran a concertat în România pe 3 iulie 2019, în Bucureşti pe Arena Naţională. debordând de pasiune şi energie.

Acum faimosul roşcat se află într-o binemeritată pauză de un an şi jumătate, după un turneu prelungit.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.