Ellie Goulding a lansat o nouă piesă Like A Saviour

Publicat: 3 februarie 2023

În general nu prea vedem single-uri şi videoclipuri lansate la mijloc de săptămână, dar Ellie Goulding e aici pentru a contrazice trendul. Tocmai a lansat piesa şi videoclipul "Like a Saviour", care include coregrafii pe nisip.

"Like a Saviour" este o piesă atemporală, care se potriveşte în orice anotimp şi în oricare dintre ultimele 3 decenii. Ar putea lejer să fie într-un trailer pentru film şi joc video, ar putea fi un hit de început de ani '90, chiar ‘80 şi are sample-uri şi clape cristaline care au punctat cariera unor voci mari, de la Celine Dion la Sharon Den Adel. Basul e aici pentru a face melodia dansabilă, iar sunetul său barebones înseamnă şi că vom auzi multe remixuri pentru track.

Coregrafiile sunt intense şi ritmate, iar Ellie însăşi apare în mijlocul deşertului, într-o feerie a corpului ce se unduiesc pe ritmul muzicii sale. Artista din Hereford a apelat la Joe Connor pentru regia acestui videoclip, în vreme ce de coregrafie s-a ocupat Daniel Alwell. Totul se încheie cu o ploaie de stele în deşert şi un beat de mega hit.

Ce mesaj are piesa? Conform lui Ellie spune povestea unei tinere femei, care simte recunoştinţa şi apreciază persoana care a scos-o din întunericul unde se scufundase cândva. Îşi numeşte salvatorul în versuri şi cântă despre faptul că se poate îneca cu el. Melodia va apărea pe mult aşteptatul al cincilea album de studio al lui Ellie, "Higher Than Heaven (Deluxe)", care va debuta pe 24 martie prin Interscope Records.

LP-ul include poveşti de dragoste, pasiune, comparate cu senzaţia indusă de un drog. Goulding a colaborat cu nume mari pentru a crea acest LP, de la Greg Kurstin, omul care şi-a pus amprenta pe piese de la Sia şi Elton John la Jessie Shatkin. Shatkin a lucrat cu Years & Years şi Charli XCX. Andrew Wells e de asemenea pe lista de credite, lucrând cu Halsey şi Yungblud.

Ellie Goulding a început anul 2023 cu o interpretare live a lui "Let It Die" memorabilă la show-ul CNN New Year's Eve With Anderson & Andy.

source:Afisha.md
0