Fanii Paraziţii, au primit un single nou de la Ombladon şi acum unul de la Cheloo, Ritmuetot

Publicat: 27 martie 2023

"Ritmuetot" are un videoclip clasic, în care Cheloo cântă în studioul de înregistrări, în vreme ce colegul Freakadadisk dă cu pumnii într-un pian. 

Ombladon apare pe un soi de refren la început şi final de piesă. Noul single a ajuns în Trending pe locul 17 în doar 48 de ore de la debut. Cumva cantitatea de vulgarităţi e mai redusă decât pe piesele Paraziţii clasice, dar sunt destule inuendo-uri cât să compenseze.

Versurile sunt despre falsitatea societăţii, despre păcănele şi videochat, despre "românul dresat" şi faptul că artistul îşi urăşte viaţa... dar iubeşte ceea ce face. De la obsesia pentru vânat Pokemoni într-o piesă de acum 5-6 ani, acum rapperul satirizează obsesia legată de fitness, stat pe chat şi jocuri de noroc.

Apariţia acestui single pe 24 martie la ora 00:00 nu a fost o coincidenţă, aceea a fost ziua când Cheloo împlinea 44 de ani. Suntem la 2 ani distanţă de la ultmul album solo al muzicianului, "Killing the Classics", care a fost bine primit de fani, mai ales pentru sumedenia de colaborări cu Daniel Lazăr. Două single-uri s-au remarcat de pe LP, "Iubirea Vieţii Tale" şi "La noi în cartier 2", colaborare cu Dan Gerosu, Ombladon, Freakadadisk, Rapstrolirical.

Cu doar o săptămână în urmă Ombladon lansa hitul "Los Maniachis" împreună cu Bitza şi Freakadadisk, o melodie clasică de pahar, care a spart deja top 10 Trending şi are 600.000 de vizualizări (clipul). Ultimul album lansat în formula Paraziţii a fost "Arma secretă", oferit pe platformele de streaming digitale în 2019. Între timp pe Cheloo îl vedem în postura de jurat longeviv la iUmor, chiar şi în sezonul 14 şi chiar şi după plecarea colegului Mihai Bendeac, înlocuirea sa cu Costel şi apoi plecare lui Costel.

source:Afisha.md
0