Faydee și Antonia au lansat o nouă piesă Trika Trika

Faydee și Antonia lansează clipul piesei "Trika Trika", o melodie care vorbește despre relațiile toxice și alegerea de a părăsi persoana care provoacă suferință.

Videoclipul noului single "Trika Trika" este regizat de Bogdan Daragiu, transmite infomusic.ro.

"Filmările au fost pe fast-forward, cu multă adrenalină. A fost nebunie, distracție, m-am simțit foarte bine. Dar am simțit acel bang-bang-bang! – să terminăm totul la timp, mai ales că aveam avion spre Australia. Așa că am fost puțin contra-cronometru", a detaliat Faydee.

Prima colaborare a Antoniei cu Faydee

"Este prima mea colaborare cu Faydee, pentru o piesă care sună cool și care mi-a plăcut de la prima ascultare! Enjoy!", a declarat Antonia.

Faydee este, de asemenea, extrem de încântat de colaborarea cu Antonia:

"Ne știm de peste 5 ani, ne-am cunoscut în Constanța. Este o artistă minunată, are un vibe pe care îl ador și mă bucur mult că face parte din această piesă. Are, cu adevărat, o energie specială și un talent înnăscut. De când am văzut-o prima dată, am știut că ne este menit să facem, la un moment dat, o piesă împreună."

Compusă de Faydee împreună cu Mihai Alexandru Bogdan (Quick), piesa "Trika Trika" are un mesaj extrem de puternic.

"Aș vrea ca oamenii să se simtă puternici, să se simtă bine. Să aibă puterea să se despartă de cei care le sunt toxici sau de aceea ce le face rău. Trika – las-o, nu merită!", a mai spus Faydee.

În clip, Antonia apare înconjurată de femei frumoase și sexy. Echipa de beauty care s-a ocupat de look-ul Antoniei a fost alcătuită din: Ema Uta (make-up), George Cozma (hair), Cristina Crăciun (styling). Filmările au avut loc la Stejarii Country Club.

Antonia este cunoscută publicului din România pentru hituri precum "Jameia", "Wild Horses", "Hurricane" și "Iubirea mea". Single-ul anterior este tot o colaborare, cu Carla's Dreams, pentru piesa "Anxietate".

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.