Halsey este Alimentată de iubire pentru copilul său nou-născut

Cântăreața ar fi dat naștere primului ei copil, Ender Ridley Aydin, pe 14 iulie. Astăzi, ea a postat câteva fotografii încântătoare alb-negru în care o ținea pe Ender în brațe, în timp ce iubitul acesteia, Alev Aydin, îl privește cu o fotografie de alăptare.

"Recunoștință. Pentru nașterea cea mai „rară” și euforică. Alimentat de iubire ”, a scris Halsey.

În ianuarie, cântăreața a anunțat că este însărcinată după ce a împărtășit fotografii din maternitate în care și-a arătat bebelușul în câteva poze. De asemenea, ea și-a anunțat relația cu Aydin în aceeași postare pe Instagram, etichetându-l și răspunzând la comentariul acestuia cu mesajul „Te iubesc !!!!!"

Nașterea lui Ender a urmat la două săptămâni după ce Halsey a dezvăluit coperta puternică și iconică a viitorului ei al patrulea album, If I Can’t Have Love, I Want Power, înfățișând-o pe cântăreața așezată pe un tron din oțel auriu și îmbrăcată ca o figură regală a la Madonna cu sânul stâng expus în timp ce ținea un sugar. Ea a scris că proiectul este un „album conceptual despre bucuriile și ororile sarcinii și nașterii” și a afirmat: „Ideile "eu ca ființă sexuală" și "corpul meu ca un vas și un dar pentru copilul meu" sunt două concepte care pot fi coexista pașnic și puternic. ”

„Această imagine de copertă celebrează corpurile însărcinate și postpartum ca fiind ceva frumos, de admirat”, a continuat ea. „Avem un drum lung de parcurs cu eradicarea stigmatului social din jurul corpurilor și alăptării”.

Albumul If I Can't Have Love, I Want Power va fi lansat pe 27 august.

source:Afisha.md
0