Harry Styles ne face cadou un videoclip care este chiar definiția verii

Harry Styles ne face cadou un videoclip care este chiar definiţia verii, "Watermelon Sugar". Filmat pe plajă, cu un vibe de flower power... sau mai bine zis melon power, Harry Styles ne oferă din plin "food p0rn" pe bază de fructe proaspete. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

Harry Styles face din pepenele roşu un adevărat fetiş, zemos şi pătând dinţii şi buzele tuturor personajelor din clipul "Watermelon Sugar". Nimeni nu respectă distanţarea socială, deci deducem că acest clip a fost filmat înainte de pandemie... sau Harry şi acoliţii săi sunt nişte rebeli. Videoclipul este unul în stilul anilor '70, cu un aer hippie, reflectat şi prin ţinutele şi coafurile unora dintre cei care îi însoţesc pe Harry şi dansează în jurul său.

Clipul începe amuzant, cu o dedicaţie din partea artistului, "pentru atingere", datată mai 2020. Practic atingerea umană aşa cum o ştiam nu va mai fi la fel timp de câteva luni din cauza pandemiei şi fostul membru One Direction ştie asta foarte bine. Şi pentru a evita controversele artistul a clarificat că a filmat acest clip colorat pe o plajă din Malibu în luna ianuarie, când încă nu se punea problema unei pandemii globale.

"Watermelon Sugar" este cel mai nou single de pe albumul "Fine Line", al doilea din cariera solo a tânărului Styles, transmite infomusic.ro. Harry ar fi trebuit să fie în plin turneu pentru a promova noul său disc, dar toate apariţiile sale din UK şi de pe continentul european au fost amânate sau reprogramate pentru începutul lui 2021. Muzicianul susţine iniţiativa OMS Covid-19 Solidarity Response Fund, cu un tricou special în magazinul său de produse personalizate. Toate veniturile generate de tricou merg spre acel fond OMS.

Harry ne-a uimit deja în 2020 prin clipul piesei "Falling", un experiment acvatic plin de emoţie, pian şi durere. Anul 2019 se încheia cu piesa hit "Adore You", cu un videoclip ce prezenta povestea peştişorului de aur reinterpretată. "Watermelon Sugar" se auzea pentru prima oară live la episodul Saturday Night Live de la mijloc de noiembrie 2019. La începutul acestei luni Harry şi trupa sa din concerte au cântat în cadrul NPR Tiny Desk Concert, interpretând 4 piese de pe "Fine Line", inclusiv acest single.