HURTS vin în Moldova pentru a concerta în Chișinău pe 1 iulie 2023

Publicat: 5 mai 2023

Formată la Manchester în urmă cu peste un deceniu, Hurts este o trupă electronică pop alcătuită din vocalistul Theo Hutchcraft și multi-instrumentistul și producătorul Adam Anderson. Cunoscuți pentru videoclipurile sale stilizate și pentru muzica pop, epică și dramatică.

Biletele online pot fi procurate aici

În 2010 a fost lansat albumul de debut a Hurts, “Happiness”, și a devenit rapid un succes uriaș în toată Europa, atingând statutul de platină de 13 ori și de 4 ori de aur în întreaga lume. Albumele ulterioare, “Exile”, “Surrender” și “Desire” au urmat de atunci exemplul și au obținut numeroase premii, inclusiv NME Awards, un premiu german BAMBI, MTV Europe Music Awards și câștig la categoria “Best International newcomer” la ECHO Awards din Germania.

După ce au vândut sute de mii de bilete la concerte live în întreaga lume în ultimul deceniu și, deseori, fiind parte din circuitul headliner-urilor la numeroase festivaluri globale, trupa și-a construit o bază de fani de demnă de admirație. În 2020, trupa a revenit cu cel de-al cincilea album de studio “FAITH”, cu single-uri epice precum „Voices”, „Redemption” și „All I Have To Give”, susținute de o campanie creativă incredibilă, trupa a reușit să ajungă la fani prin tehnologie ca niciodată anterior, ei fiind implicați în fiecare pas al campaniei.

“FAITH” este atât o întoarcere la rădăcini, cât și o regândire a tot ceea ce s-a întâmplat cu trupa în cei 10 ani de la lansarea debutului „Happiness”. Muzicienii recunosc că, după turneul de susținere a albumului anterior „Desire”, s-au confruntat cu o oboseală incredibilă, așa că este posibil ca acest disc să nu fi avut loc. Trupa a făcut o revenire masivă creativă expusă în 11 piese noi care demonstrează cea mai bună formă a Hurts.

Pe parcursul a treisprezece ani de concerte pe principalele scene ale lumii, Hurts s-a transformat dintr-un duo pop static într-o adevărată trupă rock matură. În același timp, băieții nu și-au pierdut luciul extern și arată ca style icons în orice situație. Codul vizual al muncii lor este mereu în sinergie cu muzica, fie că este vorba de secvențe video de clipuri care se referă la David Lynch, fie de fundalul scenei corului gospel ce i-au însoțit pe scena de la Glastonbury în 2016.

Moduluri sofisticate de synth-pop, Hurts, revin acum cu un turneu de concerte selecte în această vară pentru a demonstra forma sa muzicală, fizică și energetică perfectă. Artiștii Hurts vor susține un concert la Chișinău pe 1 iulie 2023 în cadrul turneului acestui turneu.

source:Afisha.md
0