INNA ne aduce vibe-uri latino, pop și trap într-un single nou - ”Read My Lips”

INNA ne aduce vibe-uri latino, pop și trap într-un single nou, de club, lansat în colaborare cu artista columbiană Farina - ”Read My Lips”. Ca întotdeauna, videoclipul plusează pe senzualite.

"Read My Lips" propune publicului un mix de stiluri, de la pop la reaggaeton și trap. Melodia a fost compusă de Sean Fischer, Elsa Curran, Lilian Caputo, Britt Burton, Farina Pao Paucar Franco "Farina" și produsă de French Braids și Alexandru Cotoi.

Videoclipul prezintă două artiste puternice și sexy. Acesta a fost regizat de Bogdan Păun și filmat de Alexandru Mureșan (NGM Creative). Pentru Farina, echipa video a fost formată din Jhon Nael, Jhonatan Abraham (NJ Entertainment) și Jared Pimienta (DoP), transmite infomusic.ro.

"Sunt entuziasmată să lansez "Read My Lips", mai ales pentru că o am alături de mine pe Farina, o super artistă, my latino girl. Let's get this party started!", a declarat INNA.

"Este o reușită imensă pentru cariera mea să am o colaborare cu INNA, regina muzicii dance și simt că este o combinație foarte puternică, plină de forță, senzualitate, lucruri care ne caracterizează pe amândouă. INNA este genul acela de artist care inspiră cu totul: vocea unică, piesele ei, versurile ei. Este și un fashion icon și sunt onorată să lansăm "Read My Lips" împreună", a spus Farina.

Farina este cântăreață, actriță, compozitoare originară din Columbia, care s-a făcut remarcată în cadrul show-ului X Factor, unde a obținut locul 3, dar și prin versatilitatea de a aborda mai multe genuri muzicale (reaggae, rap, trap, pop, dancehall), precum și prin colaborările cu artiști precum Tinie, Thalia, Sofia Reyes și Maluma.

INNA a lansat anul acesta "Not My Baby", "Sober", "VKTM" în colaborare cu Sickotoy și TAG, "Discoteka" cu Minelli și "Nobody".

Din această toamnă, fanii o vor putea urmări pe INNA în cadrul celui mai nou show de la PRO TV, Masked Singer România.